preskoči na sadržaj
.
Pitanja i odgovori
Webmail

  • Webmail mi ne prihvaća lozinku, što učiniti?
  • Nakon kontaktiranja sistem-inženjera ili administratora imenika, javljeno mi je da je na mojoj ustanovi sve u redu. Kome se sada treba obratiti?

    S nekog drugog računa elektroničke pošte pošaljite opis problema na adresu helpdesk@carnet.hr i obavezno navedite sve bitne podatke (ime i prezime, korisnički račun i naziv poslužitelja ili instituciju na kojoj se nalazi pretinac vaše elektroničke pošte). Problemi u radu webmaila su mogući, no daleko su rjeđi nego problemi sa zaporkama ili poštanskim pretincima na matičnoj instituciji.

  • Kako se mijenjaju načini prikaza (dinamički, tradicionalni, minimalistički) webmail sučelja?
  • Kako se unosi više primatelja e-mail poruke u poljima \"Za\", \"Cc\" i \"Bcc\"?
  • U popisu mail poslužitelja ne mogu pronaći svoj poslužitelj elektroničke pošte, što da radim?

 
Kontakt za Webmail
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju