preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 25. 5. 2018. u 09:54 sati |

Web prostor

Usluga osiguravanja web prostora je usluga kojom korisnik dobiva mogućnost pohranjivanja vlastitih internetskih stranica na neki od web poslužitelja u CARNET mreži. Na taj način korisnik može prezentirati informacije u željenom obliku putem internetskih stranica koje su danas najrašireniji način objave podataka na Internetu. Ovisno o tome kojoj grupi pripada, CARNET će korisniku omogućiti da svoje internetske stranice objavi na poslužiteljima ustanova spojenih na CARNET mrežu ili na javnom poslužitelju.

Usluga osiguravanja web prostora može se koristiti bez naknade.

Web prostor na poslužiteljima ustanova članica

Djelatnici, studenti ili nekomercijalni suradnici ustanova članica CARNET-a (ustanova spojenih na CARNET mrežu), prostor za objavu internetskih stranica mogu dobiti u svojoj ustanovi. Postupak dobivanja web prostora na računalu ustanove različit je u svakoj pojedinoj ustanovi. Za detaljnije informacije potrebno se obratiti osobi koja je u ustanovi zadužena za otvaranje korisničkih računa, čiji se kontakt podaci mogu pronaći na http://www.aaiedu.hr/aai_status.php.

Web prostor na javnom poslužitelju

S ciljem unapređenja informacijskog prostora u Hrvatskoj, CARNET na javnom poslužitelju omogućava i izgradnju tzv. gostujućih informacijskih servisa. To prije svega znači da ustanove, udruge ili pojedinci mogu objaviti internetske stranice putem kojih će publicirati informacije o svom djelovanju. Osnovni su zahtjevi za gostujuće  internetske stranice da ne budu komercijalne prirode te da poštuju osnovne civilizacijske i moralne norme. Pravila rada za gostujuće informacijske servise na javnom poslužitelju propisana su dokumentom CDA0026. Više informacija nalazi se na internetskim stranicama usluge Javni poslužitelj.


 
Kontakt za Web prostor
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju