preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 2. 10. 2013. u 10:28 sati |

Magdalena Babić

 

Voditeljica Županijskog stručnog vijeća učitelja informatike Grada Zagreba, živi i radi u Zagrebu u Osnovnoj školi "Vrbani", Listopadska 8.

 

Diplomirala je na ETF-u 1981. godine, smjer elektroenergetika nakon čega je radila kao projektant u „Rade Končaru“ na poslovima projektiranja elektroenergetskih postrojenja.
1992. godine, zapošljava se u OŠ «J. Račić» kao prof. tehničke kulture a zatim prelazi u OŠ "Vrbani" gdje radi od 1995. god. sve do danas, kao profesor informatike.

Ima diplomu osnovnog i naprednog ECDL-a, položila je mnoge CARNetove mentorirane tečajeve, radila kao član Povjerenstva na izradi HNOS-a za izborni predmet informatike, sudjelovala i radila u Povjerenstvu za izradu NOK-a, sudjelovala u radu brojnih županijskih i državnih Povjerenstava na natjecanjima učenika osnovnih škola iz informatike, a od 1996.g. skoro redovito prisustvuje DMIH-ovima  kao mentor svojim učenicima, koji su se plasirali na natjecanje iz programskih jezika Logo, Basic ili razvoj software-a.

2002.godine je od Agencije za odgoj i obrazovanje  izabrana za voditelja Županijskog stručnog vijeća učitelja informatike Grada Zagreba i tu dužnost još uvijek obnaša.

Od 2004. godine,  kao mentor, svake godine priprema studente PMF-a za polaganje predmeta metodike nastave informatike.

Autor je Metodičkog priručnika za nastavnike informatike, recenzirala je udžbenike informatike Klikni mišem (Š.K.)  i Informatika (Profil) kao i QBASIC autorice I.Kniewald. 

2008. je izabrana za člana Predsjedništva HDPIO-a, u kojem obavlja poslove tajnika i razne zadatke povezane za  problematiku u osnovnim školama.

Zaljubljenica je u klasičnu glazbu, pjevanje, planinarenje i fotografiranje.

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju