preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 1. 10. 2013. u 11:51 sati |

Lada Sartori

 

CARNet koordinatorica i CARNet sistem inženjerka Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogranje u Splitu. 

Diplomirala 1996. godine na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu. Zaposlila se 1997. na FESB-u kao sistem inženjer, a od 2004. godine radi kao voditelj Odjeljka za razvoj i održavanje mreže i sklopovlja Računskog centra. 

Od 1996. godine honorarno je angažirana na predmetima Digitalna tehnika i Mreže računala i terminala kao asistent, od 2005. ima naslovno zvanje predavača, a od 2010. višeg predavača, te drži predavanja iz predmeta Računalne mreže, Projektiranje računalnih mreža i Sigurnost računala i podataka na FESB-u, te na Sveučilišnom odjelu za stručne studije Sveučilišta u Splitu.

Od ožujka 1996. do 2000. godine sudjelovala je u održavanju tečajeva Sveučilišnog računskog centra Zagreb u Splitu.

U razdoblju 1999. - 2001. učestvovala je na znanstvenom projektu "Sustavi daljinskog vođenja i upravljanja", a  u razdoblju 2001. - 2002. u prvoj fazi razvojnog projekta "Kompresija zaglavlja internet paketa" po ugovoru Siemens-FESB.

Instruktor je na Cisco Akademiji na FESB-u od 2004. godine, te ima položen CCNA certifikat.

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju