preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 22. 5. 2018. u 16:30 sati |

Videokonferencije

U suradnji s akademskom zajednicom, CARNET je razvio jedinstven sustav videokonferencija koji omogućuje uspostavljanje videokonferencijske veze između dvije ili više lokacija uključenih u sustav putem H.323 protokola.

Na tridesetak ustanova uključenih u sustav postoje i TCR učionice (TeleConference Room) iz kojih se videokonferencije uspostavljaju i odvijaju.

Učionice su opremljene tako da su prilagođene uvjetima potrebnim za kvalitetan prijenos i prezentaciju zvuka i slike. TCR učionica je prostorija na akademskoj ustanovi (uglavnom fakultetu) u kojoj su trajno smješteni videokonferencijski uređaji i koja je u potpunosti prilagođena uvjetima potrebnim za kvalitetan prijenos zvuka i slike.

Svaka TCR učionica ima audiovizualnu, računalnu i komunikacijsku opremu koja omogućuje kvalitetan dvosmjeran prijenos zvučnog i video signala te računalnih podataka između sličnih udaljenih učionica.


 
Kontakt za Videokonferencije
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
Slične usluge
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju