preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 8. 2. 2018. u 15:26 sati |

Opis funkcije CARNET koordinatora

CARNET koordinator mora biti djelatnik članice, a imenuje ga dekan ili ravnatelj.

Kao službeni predstavnik svoje ustanove, CARNET koordinator treba imati uvid u opću sliku djelovanja ustanove te uvid u stanje i planove uporabe informacijskih tehnologija u ustanovi. Nužno je da osoba koja obavlja tu funkciju ima znanje i organizacijske sposobnosti kako bi koordinirala i organizirala uporabu i primjenu CARNET-ovih resursa u članici. CARNET koordinator je funkcija, vezana uz odnose CARNET-a i članice, nije radno mjesto.

Ukoliko dođe do promjene kontakt podataka ustanove koordinator je o tome dužan obavijestiti CARNET.

Jednom godišnje koordinator popunjava anketu Godišnji izvještaj o iskorištenosti CARNET-ovih resursa na svojoj ustanovi koju Služba za korisnike provodi u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja.

Svi CARNET koordinatori čine Vijeće korisnika, savjetodavno tijelo ravnatelja CARNET-a, koje se sastaje prema potrebi te može utjecati na kvalitetu CARNET-ovih usluga i inicirati nove usluge i aktivnosti CARNET-a.

Funkcija CARNET koordinatora uključuje:

  • organizaciju otvaranja elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr za korištenje CARNET-ovih usluga
  • obavještavanje djelatnika i studenata ustanove o mogućnostima korištenja usluga koje nudi CARNET (putem uvodnih predavanja za studente ili sastanaka vijeća nastavnika, oglasnih ploča i sl.) i poticanje da se njima služe   
  • obavještavanja CARNET-a o potrebama ustanove; pravodobno dostavljanje ažurnih administrativnih podataka   
  • aktivno sudjelovanje u radu Vijeća korisnika
  • ispunjavanje Godišnjih izvještaja

Važni dokumenti
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju