preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 2. 2. 2018. u 13:56 sati |

E-učenje, istraživanja i preporuke

Učenje i poučavanje uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) u CARNET-ovom je fokusu već dugi niz godina. Razvoj tehnologije je brz i ukoliko se prisjetimo Mooreovog zakona, koji datira iz davne 1965. godine i kaže da će broj tranzistora u integriranim krugovima biti udvostručen svake dvije godine, jasno nam je da obrazovanje ima prilično zahtjevan zadatak u pokušaju dostizanja tehnoloških trendova.

Osim toga i pri samom pokušaju definiranja termina e-učenje nailazimo na različita shvaćanja, pa je zato dobro odmah na početku naglasiti da ćemo u daljnjim tekstovima e-učenjem smatrati integraciju IKT-a bilo koje vrste i u bilo kojem obimu u obrazovni proces. Osim pojmovnog, postoje i drugi izazovi koji se javljaju u razumijevanju e-učenja, a u skladu s time i brojne pretpostavke od kojih su mnoge već poprilično uvriježene.

Sljedeće stranice posvećene su pretpostavkama o e-učenju s kojima smo se najčešće susretali i koje smo potvrdili ili negirali oslanajući se na provedena istraživanja i stručnu literaturu.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju