preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 26. 10. 2015. 11:54 | RSS

Poziv na predavanje "SCIENTIX ispod zvijezda" na CUC konferenciji

Što je SCIENTIX i kakve veze ima sa zvijezdama? Kako se ja kao nastavnik mogu uključiti? Kako mogu s učenicima putovati do samog ruba svemira i natrag pomoću velikih i malih brojeva? Dođite na predavanje „SCIENTIX ispod zvijezda“ i saznajte sve o SCIENTIX zajednici nastavnika. Predavanje će se održati u srijedu, 18.11.2015, od 9:00 do 10:30 u hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku (dvorana Elafiti 1). Organizirano je u sklopu SCIENTIX konferencije koja je dio CUC konferencije.

Ulaz na predavanje je slobodan za sve zainteresirane nastavnike, bez obzira jesu li prijavljeni na CUC konferenciju ili ne.

Predavanje će otvoriti predstavnica SCIENTIX projekta iz Bruxellesa, koja će nastavnike upoznati sa SCIENTIXom te mogućnostima koje nastavnici mogu ostvariti kroz projekt. U drugom dijelu predavanja nastavnici će imati priliku poslušati zanimljivo i interaktivno predavanje o velikim i malim brojevima koje će ih odvesti do samog ruba svemira i natrag. Predavanje će održati Bojan Markičević, znanstveni komunikator i nastavnik fizike u V. gimnaziji u Zagrebu.

Molimo zainteresirane nastavnike koji ne sudjeluju na CUC konferenciji da se prijave online putem prijavnog obrasca na dnu stranice. Potvrdu o prihvaćanju Vašeg sudjelovanja dobit ćete na e-mail adresu koju unesete u obrazac.

Više o programu SCIENTIX konferencije u okviru CARNetove korisničke konferencije CUC saznajte ovdje.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju