preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 10. 9. 2015. 11:42 | RSS

Održana radionica "Interaktivni uvod u znanstvenu metodu"

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet u sklopu SCIENTIX I ODS projekata organizirala je radionicu za nastavnike prirodoslovno-matematičke i tehničke grupe predmeta (STEM) pod nazivom "Interaktivni uvod u znanstvenu metodu”. Radionica je održana 10. rujna 2015. godine u prostorijama CARNeta na adresi Josipa Marohnića 5 u Zagrebu. 

Voditelj radionice bio je g. Bojan Markičević, iskusni facilitator i znanstveni komunikator, koji radi kao nastavnik fizike u V. gimnaziji u Zagrebu, a profesionalno se bavi edukacijom i savjetovanjem u polju znanstvene komunikacije te inovativnih metoda poučavanja.

Nastavnici su na radionici prošli kroz niz vježbi i aktivnosti kojima mogu osvježiti svoju nastavu te na zanimljiv i jednostavan način učenicima objasniti sto je znanstveno istraživanje, koje su razlike između opservacije i pretpostavke te zašto je važno griješiti i kako iz grešaka učiti.

SCIENTIX (The community for science education in Europe) je projekt koji promiče i podržava suradnju nastavnika prirodoslovno-matematičke i tehničke grupe predmeta (STEM) diljem Europe.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju