preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 22. 5. 2015. 15:24 | RSS

Najava radionice "Interaktivni uvod u znanstvenu metodu"

Najavljujemo radionicu za nastavnike pod nazivom "Interaktivni uvod u znanstvenu metodu", koja će se održati 2. lipnja 2015. godine od 11 do 15 sati u CARNetu na adresi Josipa Marohnića 5, Zagreb.

Jeste li se ikada zapitali: Kako možete svojim učenicima na jednostavan i efikasan, inovativan a jeftin, kratak i točan način objasniti što je znanstveno istraživanje? Kako im pokazati što je znanstveni pristup , koje su razlike između opservacije i pretpostavke, kako se razvija model, zašto je važno griješiti i kako iz grešaka učiti?

Radionicu će voditi g. Bojan Markičević, iskusni facilitator i znanstveni komunikator, koji radi kao nastavnik fizike u V. gimnaziji u Zagrebu, a profesionalno se bavi edukacijom i savjetovanjem u polju znanstvene komunikacije te inovativnih metoda poučavanja.

Na radionici će nastavnici proći kroz niz vježbi i aktivnosti kojima mogu osvježiti nastavu te na zanimljiv način prezentirati učenicima svu ljepotu ali i kompleksnost procesa u znanosti.

Pozivamo zainteresirane nastavnike da se prijave online putem prijavnog obrasca.

Broj mjesta je ograničen, a potvrdu o prihvaćanju Vašeg sudjelovanja dobit ćete na e-mail adresu koju unesete u obrazac.

Radionica je organizirana u sklopu Scinetix i Open Discovery Space (ODS) projekta.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju