preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 23. 3. 2015. 18:24 | RSS

Suradnja CARNeta, SCIENTIX projekta i Mreže popularizatora znanosti

Dana 19. ožujka 2015. godine u prostorijama Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet, održan je sastanak na kojem su sudjelovali predstavnici Mreže popularizatora znanosti g. Toni Milun i g. Davor Komerički, djelatnici CARNeta koji surađuju na projektu SCIENTIX gđa. Tina Marković i g. Jurica Vratarić te SCIENTIX ambasador g. Bosiljko Đerek.
 
Cilj sastanka bio je razmjena informacija o dosadašnjem djelovanju Mreže popularizatora znanosti, kao neformalne mreže koja okuplja popularizatore znanosti u Hrvatskoj te pregled aktivnosti CARNeta kao nacionalne kontakt točke (NCP) u okviru SCIENTIX projekta.
 
SCIENTIX projekt svojim aktivnostima i rezultatima na nacionalnoj razini prikuplja i prezentira edukacijske projekte s temama iz prirodoslovno-matematičke i tehničke grupe predmeta (STEM).
 
Na sastanku su se razvile ideje za daljnju suradnju te on predstavlja početak buduće uspješne suradnje i još jedan poticaj razvoju društva kroz promociju znanosti i obrazovanja.
 
Više informacija o projektu SCIENTIX potražite na stranicama CARNeta http://www.carnet.hr/o_carnetu/eu_projekti/scientix odnosno na stranicama projekta http://www.scientix.eu/.

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju