preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 18. 4. 2018. u 14:06 sati |

Radionica: Unapređenje STE(A)M vještina pomoću digitalne proizvodnje

U sklopu Scientix 3 projekta na CARNET-ovoj korisničkoj konferenciji (CUC) u Dubrovniku 8.11.2017 održana je radionica pod nazivom Unapređenje STE(A)M vještina pomoću digitalne proizvodnje. Na radionici je sudjelovalo gotovo 30 nastavnika uglavnom prirodoslovnih predmeta i informatike.  Naglasak radionice bio je na korištenju tehnologija digitalne proizvodnje i njihove primjene u realizaciji projekata i unaprijeđenju nastave ali i na obradi 2D crteža te 3D modeliranju.

Radionicu je vodila profesorica Kristina Škaler iz Udruge FabLab, voditeljica edukativnih i kreativnih radionica te dvoje učenika.

    

 

Radionica se financira iz EU programa Obzor 2020 za istraživanje i inovacije – projekt Scientix 3 (Ugovor N. 730009), koordinira Europska školska mreža (EUN). Sadržaj ovog teksta odražava samo stavove autora i ne predstavlja stavove Europske komisije te se Europska komisija ne smatra odgovornom za bilo kakvo korištenje informacija sadržanih u ovom tekstu.


Popis postojećih albuma:


Naziv albuma
Datum


1. 2. 2018. 12:58


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju