2013-09-04 10:57:00

Otvorene prijave i objavljen preliminarni program CUC-a 2013

Od 3. rujna 2013. godine, otvorene su prijave za 15. CARNetovu korisničku konferenciju CUC 2013 koja će se, pod nazivom "Dohvati znanje!", održati od 20. do 22. studenoga 2013. godine u Zagrebu u Hotelu Antunović.

Registracijski obrazac dostupan je ovdje.

Autori prihvaćenih radova (odnosno barem jedan autor, ukoliko ih je više) trebaju se prijaviti za sudjelovanje na konferenciji u razdoblju od 3. do 23. rujna 2013. Prijava autora preduvjet je za uvrštavanje rada u konačni program konferencije.

Preliminarnu verziju programa možete preuzeti ovdje, a detaljni opisi radionica dostupni su ovdje.

U okviru posebne programske cjeline pod nazivom sys.track, na konferenciji CUC 2013 bit će organizirana posebna predavanja, prezentacije i radionice za sistem inženjere i ostale tehničke osobe s ustanova članica CARNeta.

Popratno događanje i ovogodišnjeg CUC-a je i Webfestival, natjecanje autora i korisnika sadržaja na Internetu. Webfestival 2013 bavi se temom mobilnih webova, u ovom trenutku aktualnom temom u svijetu informacijskih i komunikacijskih tehnologija. Na Webfestival natjecanju mogu sudjelovati svi zainteresirani u Republici Hrvatskoj, koji imaju izrađen mobilni web, a prijavljene mobilne webove pregledavat će i ocjenjivati Ocjenjivački sud.

Ovogodišnju CARNetovu konferenciju prati i natjecanje naziva "Priprema, pozor - sat!". Natjecanje je namijenjeno svim nastavnicima osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj, koji izrađuju i primjenjuju digitalne nastavne materijale u nastavi. Preduvjet za sudjelovanje u natjecanju je da nastavnik ima objavljen digitalni nastavni materijal na Portalu za škole. Zadatak natjecanja je kvalitetno i uspješno primijeniti bilo koji digitalni nastavni materijal s Portala za škole u jednoj nastavnoj jedinici.

Sve dodatne informacije o konferenciji, prijavi sudionika, kotizaciji i prijevozu dostupne su na službenim stranicama konferencije ili putem maila cuc@carnet.hr.

Pratite nas i na Facebooku te na Twitteru na stranici http://twitter.com/CARNet_CUC te pod oznakom #CUC2013.


Javni web CARNeta