2011-05-24 14:55:00

Unaprijeđena ponuda CARNet paketa u Iskonovoj ponudi

Iskon u svojoj ponudi nudi CARNet pakete kojima je unaprijeđena postojeća ponuda. S novom ponudom svi Iskonovi paketi od sada će sadržavati isključivo flat Internet, a s obzirom na veliki broj zahtjeva za međunarodnim friends brojevima prema kojima korisnici mogu razgovarati po cijeni nacionalnih poziva, novi DUO paketi također imaju i tu mogućnost.

Svi korisnici novih DUO paketa ostvaruju i pravo na korištenje Iskon.Norton Internet zaštite na 12 mjeseci za samo 1 kn.

Korisnicima CARNetovih paketa osigurane su dodatne mogućnosti, korištenje Iskon.Norton Internet zaštite i Iskon.Snimalice koji su uključeni u cijene paketa.

U Iskonu je u tijeku posebna akcija za online prijave. Korisnici koji se sami prijave za nove usluge preko http://www.iskon.hr ostvaruju posebne pogodnosti: dar dobrodošlice Vivax digitalni okvir za 1 kn, te ovisno o paketu usluga kojeg odaberu Iskon.Snimalicu ili Iskon.Norton na godinu dana za samo 1 kn. Online akcija odnosi se na nove i na postojeće pakete usluga.

Novi Iskonovi paketi odobreni su od strane Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije.

 

  DUO.CARNet Plus TRIO.CARnet Plus Mjesečna naknada 114,99 kn 185 kn Uključeno flat 5 Mbps Iskon.Norton flat 3 Mbps Iskon.TV Start programski paket Iskon.Snimalica

 

Više informacija o CARNetovim paketima potražite na stranici http://www.carnet.hr/duocarnet.


Javni web CARNeta