2011-05-03 13:27:14

CUC 2011 - Svi putevi vode na Internet

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet poziva vas na 13. CARNetovu korisničku konferenciju CUC 2011 koja će se, pod nazivom "Svi putevi vode na Internet", održati od 14. do 16. studenog 2011. godine u Rijeci na Kampusu Trsat.

Aktualne teme koje CUC ove godine donosi su: ICT projekti u obrazovanju, znanosti i društvu, cjeloživotno učenje, informacijska i medijska pismenost, ICT i pedagogija, mobilno učenje te društveni aspekti Interneta. Više o temama saznajte na http://www.carnet.hr/cuc2011_program.

Prijavite rad na jednu od ponuđenih tema i aktivno se uključite u rad 13. CARNetove korisničke konferencije! Rok za prijavu izvornih znanstvenih i stručnih radova je 1. lipnja, a detaljnije informacije o prijavi i vrsti radova saznajte ovdje. Upute za autore možete pronaći na http://www.carnet.hr/cuc2011_upute_za_autore, a svi radovi predaju se online na adresi http://radovi.cuc.carnet.hr.

Kao pripremu za prijave radova pripremili smo za Vas i webinar o pisanju znanstvenih i stručnih radova. Snimku webinara "Pisanje znanstvenih i stručnih radova", autora mr. sc. Tomislava Muratija, koji se održao 11. svibnja možete pogledati na adresi http://mod.carnet.hr/index.php?q=watch&id=1437

Webinar je obuhvatio teme kao što su: pravila znanstvene komunikacije, dijelovi i opremanje rada, proces pisanja i jezičnog oblikovanja rada, a održao se u sklopu priprema za konferenciju CUC 2011.

Pogledajte snimku i usavršite svoje vještine pisanja znanstvenih i stručnih članaka te prijavite rad za CUC 2011.

Od ove godine najsvježije novosti vezane uz konferenciju pratite i putem CUC-ovog Twittera na adresi http://twitter.com/#!/CARNet_CUC, a o nama twittajte uz oznaku #CUC_2011. Također, pozivamo Vas da i dalje pratite našu Facebook grupu na adresi http://www.facebook.com/group.php?gid=107920299236546.

Službeni jezik konferencije je hrvatski, a predavanja stranih pozvanih predavača bit će održana na engleskom jeziku.

CUC 2011 upisan je u Katalog stručnih skupova Agencije za odgoj i obrazovanje.

Za sve dodatne informacije o konferenciji posjetite web konferencije na adresi
http://www.carnet.hr/cuc2011.


Javni web CARNeta