2010-06-09 23:21:00

Projekt ulazi u 5. fazu: edukacija edukatora

Nakon provedene edukacije regionalnih edukatora (RE), završena je 4. faza projekta čime projekt ulazi u 5. fazu: edukacija edukatora.

U edukaciji će sudjelovati edukatori podijeljeni po regijama (Dalmacija, Primorje, Slavonija, Podravina, Zagreb), čiju edukaciju provode njihovi regionalni edukatori.

Sadržaji koji će biti obuhvaćeni ovom edukacijom su:

elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr Sigurnost na Internetu Komunikacija elektroničkom poštom Portal za škole Učilica Nacionalni portal za učenje na daljinu Nikola Tesla Iskustva primjene digitalnih nastavnih materijala u školama  Interaktivna ploča za interaktivno učenje Web kolaboracijski alat Adobe Connect Pro

Cilj projekta je upoznati sve učitelje, nastavnike, stručne suradnike i ravnatelje osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj s brojnim sadržajima i uslugama koje im  pruža  MZOŠ i CARNet, te ih o navedenim sadržajima detaljnije educirati.

Nakon završene edukacije, edukatori će krajnju edukaciju učitelja i nastavnika, održavati na skupovima predmetnih Županijskih stručnih vijeća, što vodi ostvarenju cilja.

 


Javni web CARNeta