2010-02-03 11:48:00

Otvorene prijave na online tečajeve uz podršku mentora za svibanj 2010.

CARNetov edukacijski centar poziva sve zainteresirane da se već sada prijave na posljednje grupe online tečajeva uz podršku mentora u školskoj/akademskoj godini 2009/2010., koji će započeti 5. svibnja 2010. godine.

Online tečajevi uz podršku mentora traju 4 tjedna, a održavaju se tijekom akademske/školske godine prve srijede u mjesecima listopadu, studenom, siječnju, ožujku i svibnju. Pravo na pohađanje online tečajeva imaju svi korisnici iz akademske i istraživačke zajednice, te nastavnici iz osnovnih i srednjih škola. CARNetovi online tečajevi odvijaju se bez naknade za polaznike.

Prijave na online tečajeve otvorene su do ponedjeljka 3. svibnja.

Učenicima osnovnih i srednjih škola namijenjeni su e-sadržaji na Nacionalnom portalu za učenje na daljinu Nikola Tesla, koji obuhvaćaju sadržaj gotovo svih online tečajeva. Na internetskim stranicama CARNetovih online tečajeva možete se upoznati s programom online tečajeva, te izvršiti prijavu isključivo putem prijavnog web obrasca. Podsjećamo da je prijava na CARNetove online tečajeve moguća pomoću elektroničkog identiteta u AAI@EduHr sustavu.

Napomena
Ukoliko se na tečaj prijavi manje od 8 polaznika, tečaj se neće održati. Prijavljenim polaznicima će u tekućem mjesecu biti omogućeno pohađanje drugog tečaja prema izboru.


Javni web CARNeta