preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 2. 2. 2018. u 14:43 sati |

Portal za sistemce

Na adresi https://sysportal.carnet.hr/ nalazi se portal namijenjen CARNET sistem inženjerima kao i svima zainteresiranima. Putem portala moguće je pratiti najnovija zbivanja u svijetu informacijskih tehnologija, a koja su vezana za poslove i interese sistemaca.

Portal predstavlja najnovije informacije i zbivanja vezana za hardver, softver i administraciju sustava, koji su dostupni u obliku vijesti, članaka, uputa ("kuharica") i knjiga.

Portal sadrži niz praktičnih uputa i preporuka za podešavanje i održavanje računalnih sustava, mreža, sigurnosti sustava i slično.

Na portalu se mogu naći upute za objavljivanje članaka, kao i forum putem kojega je moguće razmijeniti iskustva s kolegama sistemcima.

Dio funkcionalnosti portala namijenjen je isključivo CARNET sistem inženjerima. Njima je omogućena prijava na portal korištenjem elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr, uz uvjet da imaju postavljen imenički atribut "CARNET sistem inženjer".


 
Kontakt za Portal za sistemce
 
kontaktirajte online
 
Slične usluge
 
 
 

portal za sistemce

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju