preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 28. 10. 2008. u 11:42 sati |

Sedma sjednica Vijeća korisnika

U ponedjeljak 30. lipnja 2003. godine održana je 7. sjednica Vijeća korisnika CARNeta, putem videokonferencije između pet gradova (Split, Rijeka, Pula, Osijek i Zagreb). Na Vijeću je sudjelovalo 42 od ukupno 211 CARNet koordinatora, a uz ravnateljicu CARNeta gospođu Jasenku Gojšić, sjednici su prisustvovali i dr. sc. Diana Šimić, pomoćnica ministra znanosti i tehnologije te mr. sc. Zoran Bekić, ravnatelj SRCE-a.

Sjednicom je predsjedao gospodin Branko Radojević, član predsjedništva Vijeća korisnika, koji je u uvodnom dijelu dao izvještaj o radu predsjedništva u protekle dvije godine, a posebno se osvrnuo na mogućnost formiranja ekspertnih timova koji bi radili na prijedlozima poboljšanja usluga i slično.

Obzirom da je dosadašnjem predsjedništvu Vijeća korisnika istekao mandat ova sjednica je bila izborna. Prisutni CARNet koordinatori punopravnih članica izabrali su pet članova novog predsjedništva između deset kandidata koji su ušli u uži krug nakon prvog glasanja.

Novoizabrano predsjedništvo Vijeća korisnika čine:

  • Damir Mrkonjić, Institut za jadranske kulture i melioraciju krša u Splitu
  • Mladen Vedriš, dipl. ing., Sveučilišni računski centar u Zagrebu
  • Mr. sc. Alka Korin - Lustig, Građevinski fakultet u Rijeci
  • Branko Radojević, Sveučilište u Dubrovniku
  • Željko Boroš, Prehrambeno-tehnološki fakultet u Osijeku.
  • Do prve sjednice predsjedništva dužnost privremenog predsjednika obnašat će gospodin Damir Mrkonjić.

Gospođa Gojšić je izvijestila Vijeće o CARNetovim tekućim aktivnostima i planovima te je naglasila primarnu savjetodavnu ulogu Vijeća u nadi da buduća suradnja bude intenzivnija.

U završnom dijelu sjednice, prof. dr. sc. Robert Manger s Matematičkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta i dr. sc. Mirta Baranović s Fakulteta elektronike i računarstva, održali su prezentaciju o projektu ISVU (Informatički sustav visokih učilišta RH).
 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju