preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 2. 10. 2013. u 09:37 sati |

Dragutin Kermek

Izvanredni profesor na Fakultetu organizacije i informatike.CARNet koordinator od 1996. godine. Član Predsjedništva Vijeća CARNet korisnika od 2005. godine.  Član Programskog odbora konferencije CUC 2009, 2010, 2011, 2012 i 2013.

Prodekan za nastavu Fakulteta organizacije i informatike bio je od ak.god. 2005./2006. do ak.god. 2010./2011.

Teorijsko i praktično informatičko obrazovanje nadopunjavao je nizom seminara i studijskih boravaka u inozemstvu (University of Kentucky - School of Business and Economics, SAD, Wired education in the CEENet 2001 Workshop on network technology, Hungary). Sudjelovao je na mnogobrojnim znanstvenih i stručnim projektima, bio je voditelj znanstvenog projekta Višerazinski, dinamički, komponentno orijentirani programski okviri. Sada je istraživač na dva znanstvena projekta Informacijska infrastruktura i interoperabilnost i Komunikacijske vještine i tehnologije u komunikaciji Internetom i e-obrazovanju. Područje interesa su razvoj programske opreme, posebno temeljene na web tehnologijama i e-obrazovanje. Autor je jedne knjige, više od 30 znanstvenih radova i 40 stručnih radova.

Nositelj kolegija "Web dizajn i programiranje" i "Napredno Web tehnologije i servisi“ na preddiplomskom studiju, nositelj kolegija „Uzorci dizajna“ i sunositelj predmeta „Sustavi za elektroničko učenje“ na diplomskom studiju. Sunositelj 1 kolegija na poslijediplomskom stručnom studiju, nositelj i sunositelj 2 kolegija na poslijediplomskom doktorskom studiju.

 

http://www.foi.hr/nastavnici/kermek.dragutin/


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju