preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 1. 10. 2013. u 13:08 sati |

Damir Mrkonjić

Sistem inženjer i CARNet koordinator na Institutu za jadranske kulture i melioraciju krša u Splitu.

Računarskim komunikacijama bavi se od 1990 godine. Od 1992. godine radi na izgradnji CARNet mreže u Dalmaciji (od 1994. do 1996. godine kao zaposlenik Srca, a potom, do 2002. godine, kao zaposlenik CARNeta).

U akademskoj godini 1994/95 započinje s organiziranjem i održavanjem tečajeva Srca i CARNeta u Splitu, u čemu je sudjelovao kao predavač i mentor on-line tečajeva sve do njihovog ukidanja.

Od 1995. godine se bavi izradom internetskih stranica, kada je izradio prve internetske stranice grada Splita (http://w3.mrki.info/split/).

Sudjelovao u organizaciji više domaćih i međunarodnih skupova i konferencija.

Danas se bavi održavanjem UNIX poslužitelja, izradom internetskih stranica, održavanjem računalnih mreža i informatičkih tečajeva.

Od 2003. godine član je Predsjedništva Vijeća korisnika CARNeta, u kojem od 2005. godine obavlja funkciju predsjednika.
http://www.mrki.info/


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju