preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 17. 9. 2018. u 11:20 sati |

Organizacija

Djelovanje CARNET-a ostvaruje se putem niza uzajamno povezanih servisa (trajnih poslova) i projekata (poslova ograničenog trajanja, usmjerenih prema uspostavi novih i poboljšanju postojećih servisa) objedinjenih u sedam odjela.

Odjeli koji djeluju unutar CARNET-a jesu:

Poseban odjel čini Ured ravnatelja.


Upravno vijeće zastupa interese osnivača CARNET-a, Vlade Republike Hrvatske. Članove Upravnog vijeća imenuje ministar znanosti, i obrazovanja. Od 11. ožujka 2014. godine Upravno vijeće djeluje u sastavu:

  • Sanja Polić, dipl. krim., Hrvatski sabor
  • mr.sc. Goran Kolarić, Ministarstvo znanosti i obrazovanja
  • doc. dr. sc. Kristijan Lenac, Tehnički fakultet, Rijeka
  • Fredi Glavan, Osnovna škola Rikard Katalinić Jeretov, Opatija
  • Ivica Markulin, Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNET, predstavnik zaposlenih.

Predsjednicom Upravnog vijeća imenovana je Sanja Polić, dipl. krim., Hrvatski sabor.

Izvršno povjerenstvo CARNET-a koordinira kratkoročno i dugoročno planiranje, donosi odluke o organizaciji poslovanja i odgovorno je za odnose s Vladinim tijelima, korisnicima, partnerima i javnosti, a trenutno ga čine:

Ravnatelj koordinira aktivnosti na razini cijele ustanove i izvan nje te zastupa i predstavlja CARNET u javnosti. 15. veljače 2017. godine, ministar znanosti i obrazovanja  prof. dr. sc. Pavo Barišić imenovao je Gorana Kezunovića za ravnatelja CARNET-a na razdoblje od četiri godine, a na dužnost je stupio 1. ožujka 2017. godine.

Vijeće korisnika čine CARNET koordinatori ustanova članica, koji predstavljaju korisnike iz akademske zajednice, voditelji županijskih stručnih vijeća nastavnika informatike, kao predstavnici ustanova iz sustava školstva te ravnatelj CARNET-a. U ožujku 2016. godine za predsjednika vijeća korisnika izabran je prof.dr.sc. Dragutin Kermek s Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu.


VIDI awards

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju