preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 6. 2. 2018. u 13:58 sati |

Ljudski potencijali

CARNET tim

U CARNET-u je trenutno zaposlena 141 osoba, u šest gradova Hrvatske - Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Puli i Dubrovniku. Osobe različitih struka u CARNET-u su pronašle svoje mjesto i na jedinstven način doprinose ostvarenju zajedničkog cilja.
 
Razvoj informacijskih tehnologija i zahtjevi koji se postavljaju pred CARNET, od njegovih zaposlenika traže stalno učenje i stručno usavršavanje. Zbog toga se razvoju zaposlenika posvećuje posebna pozornost. Uz usavršavanja na području suvremenih informacijskih tehnologija, djelatnici CARNET-a imaju priliku stjecati znanja i vještine i iz područja organizacije te menadžmenta. Stalno usvajanje znanja te jačanje kompetencija angažmanom na različitim projektima, ali i sudjelovanjem na seminarima i tečajevima, domaćim te međunarodnim konferencijama, pravo su i obaveza svakog CARNET-ovaca.

Način rada

CARNET-ova osnovna djelatnost te okruženje u kojem djeluje od svakog njegovog zaposlenika, ali i organizacije kao cjeline, traže izuzetnu fleksibilnost. Pred djelatnike se svakodnevno postavljaju izazovi na koje je moguće uspješno odgovoriti jedino zajedničkim angažmanom ljudi različitih struka te pronalaženjem novih i originalnih rješenja. Zbog toga se u CARNET-u naglasak stavlja na projektni način rada i multidisciplinarnost, pri čemu je usmjerenost na korisnike osnovni motiv svih CARNET-ovaca.

Stalan kontakt s najnovijim dostignućima na području informacijskih tehnologija, mogućnost angažiranja na različitim projektima, rad u timovima, uvijek novi izazovi i neformalna radna atmosfera, svaki dan u CARNET-u čine drukčijim.

Prednosti rada u CARNET-u jesu napredna tehnologija, projektni način rada, sposobni, talentirani i energični suradnici, prijateljska atmosfera, otvorenost za ideje te mogućnost stručnog usavršavanja i razmjene znanja s domaćim i stranim stručnjacima.

Suradnici

Posebno mjesto i važnu ulogu u CARNET-u imaju suradnici. Intenzivna suradnja ostvaruje se sa studentima, ali i sa svima onima koji svojim idejama, znanjima i entuzijazmom mogu i žele doprinijeti ostvarenju CARNET-ove misije.

Želite li i vi raditi u CARNET-u?

Više informacija o mogućnostima zaposlenja u CARNET-u potražite ovdje.


VIDI awards

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju