preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 20. 4. 2017. u 09:29 sati |

ICT Knowledge Exchange

Projekt ICT Knowledge Exchange financiran je u sklopu Bilateralnog fonda Norveških financijskih mehanizama i EGP-a, a provodi ga Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet. Opći cilj projekta je razmjena znanja i iskustava između korisnika i partnerske ustanove s ciljem što kvalitetnije primjene informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) u obrazovanju, kao i e-usluga. Dugoročni cilj je uspostava stalne suradnje između korisnika i partnerske ustanove na projektima od zajedničke važnosti, a vezano za primjenu IKT-a u obrazovanju.

Planirane aktivnosti

  • Studijska posjeta, od strane stručne skupine (projektni tim) zadužene za projekt informatizacije hrvatskih osnovnih i srednjih škola (e-Škole) Norveškom sveučilištu znanosti i tehnologije u s ciljem stjecanja iskustva o primjeni IKT-a u obrazovanju na sveučilištu.
  • Sudjelovanje na najvećoj hrvatskoj konferenciji o IKT-u u obrazovanju (CARNet Users' Conference – CARNetova korisnička konferencija), u organizaciji CARNeta, od strane predstavnika Norveškog sveučilišta znanosti i tehnologije.
  • Radionica provedena od strane predstavnika Norveškog sveučilišta znanosti i tehnologije na CARNetovoj korisničkoj konferenciji na temu: "Korištenje e-alata za odgovaranje u obrazovanju. Alati za učenje, procjenjivanje i evaluaciju".
  • Online objava od strane CARNeta, na CARNetovoj mrežnoj stranici, o iskustvima iz studijske posjete Norveškom sveučilištu znanosti i tehnologije, namijenjena obrazovnim djelatnicima u Hrvatskoj.

Ukupna vrijednost projekta je 23.311,00 €. Projekt se provodi od 1. listopada 2016. do 31. ožujka 2017., a partner na projektu je Norveško sveučilište znanosti i tehnologije iz Trondheima, Kraljevina Norveška.

Kontakt osoba: Andrijana Prskalo Maček, v. d. zamjenica ravnatelja


Novosti
Preuzmi RSS
| Zadnja izmjena: 1. 12. 2016. | RSS
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju