preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 2. 7. 2013. u 14:43 sati |

eVET2edu - obrazovanje strukovnih nastavnika za korištenje ICT-a u nastavi

Cilj projekta eVET2Edu je ponuditi pomoć nastavnicima u strukovnim školama i drugim ustanovama strukovnog obrazovanja pri uvođenju dinamičnih, otvorenih i inovativnih metoda poučavanja kroz prilagodbu već postojećeg online tečaja za nastavnike općih predmeta potrebama strukovnih škola. Tečaj se temelji na inovativnim pedagoškim metodama (npr. online kolaboracija, promišljanje, situacijsko i suradničko učenje itd.) i koristi niz alata otvorenog koda. Projekt će nastavnicima i ustanovama ponuditi znanja koja će im omogućiti da ove pedagoške metode i alate integriraju u novi kvalifikacijski okvir i trenutne načine poučavanja. Tečaj će biti dostupan u 8 jezika, a bit će popraćen i detaljnim uputama za voditelje tečaja.  

Projekt se financira iz linije Leonardo da Vinci (EU fondovi), započeo je u listopadu 2012. godine, a trajat će 24 mjeseca. Postojeći online tečaj rezultat je projekata e-Teacher LDV (2005-2007) i iCamp (6th FP 2006-2009).

Partneri na projektu:

AGH-UST, Poljska (nositelj projekta)

CARNet (Hrvatska), RpiCViP (Češka), Vytautas Magnus University (Litva), CPI (Slovenija), Universidad de Murcia (Španjolska), CESIE (Italija), HIST (Norveška) i Obrtna tehnička škola (Hrvatska)

Više o projektu pratite na http://evet2edu.eu.
 


 

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju