preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 6. 2. 2018. u 14:01 sati |

Prijave i upisi u srednje škole

Upis učenika u srednje škole u školsku godinu 2013./2014. odvijao se po prvi puta elektroničkim putem. Učenici putem Nacionalnog informacijskog sustava za online prijave i upise u srednje škole (http://www.upisi.hr) prijavljuju željene obrazovne programe, prate bodovno stanje i upis u srednju školu.
 
Odluku o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u srednje škole sveke godine donosi Ministarstvo znanosti i obrazovanja.
 
Na stranici upisi.hr dostupne su publikacije vezane uz postupke prijava i upisa te se redovito, putem obavijesti, učenike upozorava na ključne rokove i procese koji su u tijeku.
 
Kao pomoć pri radu s aplikacijom dostupne su upute za korištenje i odgovori na često postavljana pitanja.
 
U slučaju dvojbi, pitanja ili problema vezanih uz rad sa sustavom, na raspolaganju je CARNET-ova podrška obrazovnom sustavu koju je moguće kontaktirati putem elektroničke pošte helpdesk@skole.hr ili telefonski na broj 01/ 6661 500.
 
Ciljevi elektroničkog upisa u srednje škole su:
 • Informatizirati proces upisa u srednje škole tj. dobiti centralno mjesto za online prijave i upise na programe obrazovanja u sve srednje škole u Republici Hrvatskoj
 • Dobiti jednostavan, transparentan i brz online upis u željenu školu bez nepotrebnih administrativnih poslova, kako za učenike i roditelje tako i za školu
 • Ministarstvu znanosti i obrazovanja osigurati točnu evidenciju o upisanim učenicima i njihovom uspjehu
 • Učenicima omogućiti:
  • kandidiranje na više programa obrazovanja u više srednjih škola
  • mogućnost prilagođavanja učeničkih želja njihovim mogućnostima upisa,
  • uspoređivanje učeničkog ranga sa svima onima koji su prijavili isti program obrazovanja.
Glavne aktivnosti CARNET-a na ovom projektu su pružanje podrške svim korisnicima obrazovnog sustava te koordinacija s ostalim dionicima uključenim u projekt.

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka

Kontakt za online upise u srednje škole

CARNET-ova Podrška obrazovnom sustavu
e-mail: helpdesk@skole.hr
telefon: 01 6661 500

svaki radni dan od 8 do 20 sati

Kod svakog upita *OBAVEZNO* je navesti sljedeće podatke:

 1. Ime i prezime
 2. Korisničku oznaku
 3. Kontakt telefon/mobitel
 4. Detaljan opis problema uz sve informacije koje bi mogle pridonijeti bržem rješavanju upita


Sve informacije vezane uz upise - http://www.upisi.hr

 

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju