preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 6. 2. 2018. u 13:45 sati |

Centar za sigurniji internet

Centar za sigurniji internet uspostavljen je u lipnju 2012. godine, potpisivanjem Sporazuma o strateškom partnerstvu između Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva uprave, Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNET, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Agencije za zaštitu osobnih podataka, Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba te udruge Suradnici u učenju.

Jedan od glavnih ciljeva Centra za sigurniji Internet je zajedničko promicanje računalne i informacijske sigurnosti u Republici Hrvatskoj.

Poseban naglasak stavljen je na osmišljavanje učinkovitih mehanizama za sprječavanje rizika i opasnosti koje prijete najugroženijim društvenim skupinama, djeci i mladima. Uspostavom Centra ideja je osnažiti dosadašnju uspješnu suradnju te unaprijediti koordinaciju aktivnosti svih tijela i agencija u području računalne i informacijske sigurnosti. 

Misija

Misija Centra za sigurniji Internet je postojanje referentnog centra znanja i vještina koji postavlja standarde u sigurnosti korištenja Interneta te promicanje vrijednosti internetskih tehnologija na dobrobit šire društvene zajednice.

Podići razinu osviještenosti djece, mladih, učitelja, nastavnika i roditelja o mogućnostima korištenja Interneta za istraživanje i učenje, negativnim i pozitivnim stranama korištenja Interneta te osposobiti djecu za korištenje Interneta na primjeren, odgovoran i siguran način.

 

Sve informacije o Centru za sigurniji Internet moguće je pronaći na adresi http://www.sigurnijiinternet.hr


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju