preskoči na sadržaj
.
CARNET novosti
Preuzmi RSS
| Objavljeno 24. 9. 2012. 15:50 | RSS

TeachMeet susret na CUC-u 2012

Uz regularne formate konferencijskih prezentacija, CUC ove godine svima koji žele podijeliti svoje ideje na području korištenja informacijsko-komunikacijske tehnologije u obrazovnom kontekstu nudi i priliku za neformalnije predstavljanje i druženje s kolegama.

Stoga će se u sklopu CARNetove korisničke konferencije - CUC 2012 održati i drugi po redu TeachMeet susret uživo u Hrvatskoj, u zajedničkoj organizaciji CUC-a i udruge Samo jedan klik (http://samojedanklik.hr/home).

TeachMeet je opušteni i neformalni susret obrazovnih stručnjaka koji u obliku mikroprezentacija u trajanju od tri minute razmjenjuju iskustva dobre prakse, inovacije iz vlastite nastave te inspiraciju i strast prema poučavanju.

TeachMeet CUC 2012 održat će se u sklopu konferencije, 13. studenog 2012. od 14:00 do 15:30 u Rijeci.

No na TeachMeet susretu u sklopu CUC-a moći će sudjelovati i predavači i publika koji nisu sudionici konferencije pa se prijave za TeachMeet odvijaju neovisno o prijavama na konferenciju. Svi koji žele podijeliti svoje ideje, iskustva i primjere dobre prakse u trominutnim prezentacijama trebaju se prijaviti putem obrasca dostupnog na adresi http://cuc.carnet.hr/2012/teachmeet_predavaci. Prijave su otvorene do 6. studenog!

Susret će biti popraćen na Twitteru uz korištenje oznake #tmCUC, a za najsvježije informacije pratite @CARNet_CUC na Twitteru ili Facebook stranicu konferencije CUC 2012.

Više informacija o TeachMeetu, kao i savjete i upute za predavače potražite na web stranicama konferencije na adresi http://cuc.carnet.hr/2012/teachmeet ili udruge Samo jedan klik na adresi http://www.teachmeetinternational.org/teachmeet-live/teachmeet-live-cuc.


Kontakt i adresar

CARNET sjedište
  • Josipa Marohnića 5 10000 Zagreb
    Sjedište CARNET-a nalazi se u Zagrebu.
    tel.: +385 1 6661 616
    e-mail: helpdesk@carnet.hr

Javna nadmetanja
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET planira započeti postupak javne nabave usluge nadogradnje...
Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNET planira započeti postupak javne nabave usluge nadogradnje EMA-e u...
Projekt e-Škole jedan je od pet finalista u kategoriji Vještine i obrazovanje za digitalnu Europu u kojoj je...
Kao što je propisano Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021., u srijedu, 8....
CARNET-ova konferencija za korisnike - CUC2020 održat će se 22. godinu zaredom, ovaj puta u novom, hibridnom...
 
 
preskoči na navigaciju