preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 20. 2. 2018. u 13:56 sati |

CARNET za nastavnike

CARNET vam nudi nekoliko različitih načina pristupa internetu, kao i online sadržaje koji vam mogu pomoći u radu i usavršavanju.

Nacionalni portal za udaljeno učenje „Nikola Tesla“ nudi mogućnosti za osuvremenjivanje poučavanja i nastave putem lekcija za određene predmete. Portal za škole središnje je mjesto za razmjenu znanja i digitalnih nastavnih materijala.

Stjecanje novih znanja, ali i prezentacija vlastitih iskustava nastavnicima je omogućeno sudjelovanjem na CARNET-ovoj korisničkoj konferenciji (CUC). CUC je međunarodno godišnje okupljanje informatičkih stručnjaka i gospodarstvenika iz područja IKT-a kao i širokog kruga CARNET-ovih korisnika i suradnika, koji uključuje učitelje i profesore u osnovnim i srednjim školama, CARNET-ove sistem inženjere i koordinatore, kao i sve članove znanstveno-istraživačke zajednice u Republici Hrvatskoj.

eLektire sadrže cjelovita djela hrvatskih i stranih pisaca, uključujući i ona s popisa obvezne školske lektire, u elektroničkom formatu.

Usluga Libar omogućuje jednostavnu izradu, objavu i korištenje digitalnog sadržaja primjenjivog u nastavi: multimedijskih digitalnih dokumenata, prezentacija, te e-knjiga u ePUB i PDF formatu.

Moodle/Loomen je programski alat za izradu elektroničkih obrazovnih sadržaja te održavanje nastave na daljinu.

Portal e-Laboratorij pruža informacije o alatima, sustavima i aplikacijama na području e-učenja. Bavi se istraživanjem, testiranjem i selekcijom dostupnih digitalnih alata za korištenje u nastavi i drugim procesima koji se odvijaju u školi.

Office365 je usluga koja omogućuje zaposlenicima obrazovnih institucija, učiteljima, nastavnicima i učenicima besplatan pristup Office365 alatima.

CARNET Meduza (Multimedija EDUkativna na ZAhtjev) je usluga za distribuciju višemedijskih sadržaja namijenjenih obrazovnim i akademskim ustanovama te pojedinačnim korisnicima ustanova članica CARNET-a. U sustav su integrirani servisi Media on Demand (MoD) i Portal Baltazar.

Svim ovim, ali i ostalim CARNET-ovim uslugama, možete pristupiti svojim elektroničkim identitetom koji vam otvara administrator imenika na vašoj ustanovi. S elektroničkim identitetom dobivate i adresu e-pošte kojoj možete pristupati putem CARNET-ovog Webmaila. Za bilo kakva pitanja na raspolaganju vam je CARNET-ov Helpdesk, telefonom, e-poštom i online.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju