preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 1. 10. 2018. u 13:26 sati |

Mobile / A1 na bonove CARNET

U skladu s trendovima i sve većom potrebom za mobilnošću korisnika CARNET je u suradnji s A1 Hrvatska omogućio korisnicima nove metode pojedinačnog pristupa CARNET mreži - mobilan pristup internetu čak i na mjestima gdje inače ne postoji standardan priključak.

CARNET korisnici tako mogu putem Mobile CARNET usluge aktivirati podatkovne tarifne modele mobilni Net S, M i L.

A1 na bonove CARNET je pak usluga bez mjesečne preplate (prepaid usluga) za jednostavan mobilni pristup internetu i bez potpisivanja ugovora.

Tko ima pravo na Mobile / A1 na bonove CARNET uslugu?

Usluga Mobile / A1 na bonove CARNET pruža se isključivo korisnicima, pojedincima koji posjeduju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr na temelju kojeg se obavlja proces autentikacije i autorizacije korisnika za uporabu usluge.

Korisnik elektroničkog identiteta u sustavu AAI@EduHr dužan je čuvati tajnost lozinke te poduzeti sve potrebne mjere kako bi onemogućio da u posjed lozinke dođu treće osobe uključujući prodajne predstavnike i djelatnike telekomunikacijskih operatora.

Pravo korištenja usluge imaju isključivo korisnici iz sustava školstva i visoke naobrazbe te učeničkih domova. Korisnici iz akademske zajednice moraju pripadati skupu djelatnika, studenata, vanjskih suradnika i gostiju koji sudjeluju u obavljanju poslova vezanih uz temeljne djelatnosti ustanove, a ne i u njenim eventualnim komercijalnim poslovima.  

Koja su pravila ponašanja Mobile / A1 na bonove CARNET korisnika?

Svi korisnici CARNET mreže dužni su se ponašati u skladu s Odlukom o prihvatljivom korištenju CARNET mreže. U suprotnom podliježu sankcijama CARNET-ove Abuse službe što uključuje privremeno ili trajno onemogućavanje pristupa internetu.

Dodatne informacije i sigurnosne savjete potražite na stranicama CARNET-ove Abuse službe.
 


 
Kontakt za Mobile / A1 na bonove CARNET
 
+385 1 6661 555
ili kontaktirajte online
 
 
 
Slične usluge
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju