preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 27. 3. 2019. u 10:13 sati |

Moodle u CARNET-u

Moodle (Modular Object-Oriented Dynamic Learning Enviroment - prilagodljivo objektno-orijentirano dinamičko okruženje za učenje) je programski alat za izradu elektroničkih obrazovnih sadržaja te održavanje nastave na daljinu. Moodle je softver otvorenog koda, licenciran no besplatan, što je pridonijelo njegovoj velikoj popularnosti i kontinuiranom  razvoju.

CARNET u svrhu pružanja podrške održavanju nastave na daljinu osigurava:

  • otvaranje praznih tečajeva na sustavu Loomen
  • korištenje tečajeva za samostalno učenje o alatu Moodle  Moodle dizajner i Igre u Moodle-u (slobodan pristup na Portalu Nikola Tesla)
  • korištenje drugih tečajeva za samostalno učenje iz kategorije Otvoreni tečajevi (slobodan pristup na Portalu Nikola Tesla)
  • podršku korisnicima putem e-maila loomen@carnet.hr.

Online tečajevi implementirani u sustav za učenje na daljinu Loomen, koji su na raspolaganju korisnicima i koje korisnici sami kreiraju, mogu se koristiti isključivo u obrazovne svrhe.

Sustavu Loomen možete pristupiti na https://loomen.carnet.hr/ koristeći elektronički identitet u sustavu AAI@EduHR.  Više informacija o tome kako postati korisnik moguće je saznati ovdje.

Odluka o korištenju usluge

CARNET donio odluku o korištenju usluge za podršku održavanju nastave na daljinu koja se provodi pomoću alata Moodle. Odluka je dostupna na adresi ftp://ftp.carnet.hr/pub/CARNet/docs/rules/CDA0054.pdf

Uvjeti korištenja usluge

Svi sadržaji i fotografije objavljene na CARNET-ovom webu vlasništvo su CARNET-a. Pri objavi i prezentiranju materijala preuzetih s ovog weba obavezno je navesti izvor i staviti direktnu poveznicu na ovaj način: preuzeto s http://loomen.carnet.hr.

Bilo kakvo reproduciranje ili distribucija slika i tekstova sadržanih na ovim mrežnim stranicama u komercijalne svrhe dozvoljeno je samo uz prethodno pismeno odobrenje vlasnika autorskih prava.

CARNET nastoji informacije na ovim stranicama održavati točnim i potpunim, ali ne preuzima odgovornost za istinitost i potpunost istih kao niti za sadržaj stranica vanjskih linkova.

CARNET ne snosi odgovornost za eventualnu štetu na računalu nastalu preuzimanjem datoteka s ovog weba ili s mrežnih stranica do kojih čitatelji dođu putem poveznice s ovog weba.

CARNET zadržava pravo izmjene sadržaja mrežne stranice te uvjeta korištenja bez prethodne najave u bilo kojem trenutku.

Ovi uvjeti korištenja odnose se na elemente dizajna i na sve sadržaje na ovim mrežnim stranicama osim na nastavne materijale. Za nastavne materijale pogledajte uvjete korištenja specifične za svaku vrstu nastavnih materijala.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju