preskoči na sadržaj
.
Novosti - javni poslužitelj
Preuzmi RSS
| Objavljeno 11. 12. 2008. 00:00 | RSS

Prebacivanje prava korisnika iz sustava srednjih i osnovnih škola s Javnog poslužitelja na HUSOŠ

Zbog reorganizacije usluge Javnog poslužitelja i uspostave Hosting usluge za srednje i osnovne škole, CARNet od 1. veljače 2007. ne otvara korisničke račune ni gostujuće servise za korisnike iz sustava osnovnih i srednjih škola na Javnom poslužitelju.

Istovjetnu uslugu možete ostvariti u sklopu Hosting usluge za srednje i osnovne škole.

Ostvarivanje prava na elektronički identitet tj. korisnički račun u sklopu Hosting usluge za srednje i osnovne škole obavlja administrator imenika u vašoj školi.

Radi ostvarivanja prava na gostujući servis u sklopu Hosting usluge za srednje i osnovne škole potrebno je obratiti se administratoru resursa u vašoj školi.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti CARNetovom Helpdesku, telefonom na 0800 CARNet (0800 227638), ili elektroničkom poštom na public@carnet.hr.

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju