preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 24. 5. 2018. u 17:34 sati |

Pravila za otvaranje korisničkih računa

Korisnici koji ostvaruju pravo korištenja novog Javnog poslužitelja su:


Pravne osobe - udruge, grupe, društva, projekti čiji sadržaji za objavu doprinose unaprjeđenju informacijskog prostora Republike Hrvatske te ako su nekomercijalni i u skladu s općim humanitarnim i civilizacijskim normama.

Dostupne usluge za pravne osobe:

  • CMS - web prostor u unificiranom sustavu za sve korisnike (WordPress)
  • e-mail aliasi - definiranje e-mail aliasa za korisnike
  • DNS - definiranje domene kroz sustav

Fizičke osobe (znanstvenici, stanovnici e-Otoka, studenti u inozemstvu, iznimke po odluci ravnatelja)

Dostupne usluge za fizičke osobe:

  • LDAP - elektronički identitet
  • e-mail - elektronička adresa i prostor

Registracija korisnika dostupna je na adresi https://pubadm.carnet.hr

Prava i obaveze korisnika opisana su u dokumentima CDA0036 - Pravila za otvaranje, administriranje i uporabu korisničkih računa na CARNET-ovom javnom poslužiteljuCDA0026 - Pravila za odobravanje i održavanje gostujućih informacijskih servisa na CARNET-ovom javnom poslužitelju.

Ova Pravila su javni dokument CARNET-a, kojim se reguliraju prava i obveze vlasnika korisničkih računa na CARNET-ovom javnom poslužitelju. Prava i obveze vlasnika korisničkih računa na javnom poslužitelju mogu biti regulirana i drugim aktima CARNET-a.

 

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju