preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 3. 8. 2015. 14:28 | RSS

Upotrijebite multimediju u nastavi, prijavite se na MEDEA Awards natječaj i otputujte u Bruxelles

Upotrebljavate li multimediju u nastavi? Ako je Vaš odgovor 'da', onda je ovaj natječaj upravo za Vas. Riječ je o MEDEA Awards natječaju koji nagrađuje najbolje materijale i primjere upotrebe medija (audio, video, grafike, animacije) u obrazovanju.

Nagrade se dodjeljuju u 7 kategorija, a ovim putem posebno ističemo nagradu koja se dodjeljuje uz podršku Inspiring Science Education projekta, i to za podučavanje prirodoslovno-tehničke skupine predmeta uz korištenje ranije spomenutih medija.

Finalisti natjecanja imat će priliku sudjelovati na Media & Learning konferenciji koja će se održati u Bruxellesu od 10. do 11. ožujka 2016. godine, a tijekom koje će biti upriličena ceremonija dodjele MEDEA Awards nagrada.

Rok za prijavu je 30. studenoga 2015. godine, a prijave se šalju putem sljedeće poveznice: http://medea-awards.com/how-to-participate. Potrebno je izvršiti registraciju, i nakon registracije otvorit će se online obrazac koji je potrebno ispuniti. Više o prijavama, kriterijima i ciljevima natječaja saznajte na adresi http://medea-awards.com/about-the-medea-awards.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju