preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 1. 7. 2015. 14:54 | RSS

Pobjednici ISE natjecanja "Learning with Light" proglašeni na festivalu "Science on Stage 2015"

Ranije smo pisali o tome da su odabrani finalisti ISE natjecanja "Learning with Light" te da su nagrađeni sudjelovanjem na Science on Stage (Znanost na pozornici) Festivalu u Londonu koji se održavao od 17. do 20. lipnja 2015. godine.

Ovim putem obavještavamo vas da se u sklopu festivala, 20. lipnja, održala ceremonija proglašavanja pobjednika natjecanja. Oni su:

  • Rüdiger Weiss, Wilhelm-Busch-Gymnasium, Germany: Glowing in the Dark - Darkening in the Glow
  • Carmen Diez Calzada, Ernest Lluch Library, Spain: Starlight, tell us who you are.

Nagrade pobjednicima osigurao je Vernier.

Više o svemu pročitajte na adresi http://inspiringscience.eu/sites/default/files/general/Competition_press_release_20150621.pdf.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju