preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 4. 2015. 13:49 | RSS

Sudjelujte na susretu "Inspirirani nastavnici za inovativno učenje" u Splitu

U okviru susreta pod nazivom Inspirirani nastavnici za inovativno učenje, koji će se, u organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet, odvijati 23. travnja 2015. godine od 13:30 do 18:00 sati u Osnovnoj školi "Mejaši" Split, održat će se radionice projekata Inspiring Science Education (ISE) i Open Discovery Space (ODS) te prezentacija projekta The community for science education in Europe (SCIENTIX).

Susret je namijenjen svim inovativnim nastavnicima osnovnih i srednjih škola i onima koji to žele postati uz podršku koju mogu dobiti u okviru spomenuta tri projekta, kojima je zajednički nazivnik upravo jačanje inovativnosti nastavničke prakse uz  pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT).

Radionica ISE projekta

Radionica ISE projekta treća je po redu radionica refleksije prakse i nastojat će inspirirati nastavnike prirodoslovnih predmeta u planiranju nastavnih sati utemeljenih na metodi istraživačkog učenja. Polaznici radionice upoznat će se s aktivnostima ISE projekta, online zajednicom i okruženjem za suradnju te s konceptom scenarija učenja. Pored navedenog, cilj radionice je uputiti prisutne u novosti vezane za ISE aktivnosti te ih primjerima dobre prakse inspirirati da primjenom ISE scenarija učenja i alata obogate svoju nastavu.

Radionica projekata ODS i SCIENTIX

Tijekom ove radionice polaznici će se upoznati s ODS projektnim aktivnostma, online zajednicom i okruženjem za suradnju i dijeljenje obrazovnih sadržaja među europskim nastavnicima te s primjerima dobre prakse implementacije ODS projekta u dvije škole u Republici Hrvatskoj.

Osim toga ova će radionica biti prilika za upoznavanje s projektom SCIENTIX, koji promiče i podržava suradnju nastavnika prirodoslovno-matematičke i tehničke grupe predmeta (STEM) diljem Europe.

Više od sadržaju radionica saznajte u rasporedu susreta.

Prijava za radionice

Svi zainteresirani za sudjelovanje na susretu mogu se prijaviti do nedjelje, 19. travnja do 23:59 h ispunjavanjem online obrasca na adresi http://www.carnet.hr/ise/prijava.

Napominjemo da se u prijavnom obrascu mogu odabrati tri opcije sudjelovanja: odabirući samo jednu od navedene dvije radionice (Radionica 1 ili Radionica 2) ili odabirući opciju sudjelovanja na obje radionice klikom na opciju "Radionica 1 i Radionica 2".

Broj mjesta je ograničen, a potvrdu o prihvaćanju Vašeg sudjelovanja dobit ćete na e-mail adresu koju unesete u obrazac.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju