preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 31. 3. 2015. 09:40 | RSS

Produžen rok za prijavu na međunarodno ISE natjecanje "Igra sa svjetlošću"

Produžen je rok za prijave na međunarodno ISE natjecanje "Igra sa svjelošću" koje je započelo tijekom rujna 2014. godine, a krajnji rok za prijavu trebao je biti danas, 31. ožujka 2015. godine. No s obzirom da su u tijeku praznici, rok za prijavu produžen je do 17. travnja.

Riječ je o natjecanju koje je osmišljeno s ciljem prepoznavanja i nagrađivanja inspirativnih učitelja predmeta iz područja znanosti, a koji planiraju provoditi neki kreativni i zanimljiv eksperiment u svojem nastavnom satu.

Traže se projekti koji:

Registrirajte svoj projekt na Inspiring Science Education web stranici gdje ćete pronaći linkove na izvore i materijale koji su dozvoljeni za korištenje u projektu, kao i kriterije ocjenjivanja. Priključite se zajednici natjecatelja na ISE portalu i pronađite druge škole sudionice. Upute za priključivanje ISE portalu i zajednicama dostupne su ovdje.

Sve prijave moraju biti poslane putem interneta, koristeći ovaj obrazac do ponoći (srednje Europsko vrijeme) 17. travnja 2015. godine.

Više informacija pogledajte na ISE webu i u promotivnom letku natjecanja.

Za dodatna pitanja o natjecanju, kontaktirajte nas na ise-prijava@carnet.hr.

 

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju