preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 6. 2. 2015. 13:15 | RSS

Jubilarna 100. škola u ISE projektu je Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir

Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir danas, 6. veljače 2015. godine, poslala je CARNetovom ISE timu ispunjen akcijski plan škole i tako postala jubilarna 100. škola uključena u ISE projekt. Tako projekt sada broji 67 osnovnih i 33 srednje škole.

Srednju školu Hrvatski kralj Zvonimir u ovom trenutku pohađa 374 učenika, a u njoj predaje 40 nastavnika, od kojih će čak njih 10 biti uključeno u ISE projekt.

Broj uključenih škola u projekt raste svaki dan, a želite li i vi da vaša škola bude dio ISE zajednice, proučite uvjete putem poveznice http://www.carnet.hr/ise/poziv i pobrinite se da vaša škola bude dio ovog popisa: http://www.carnet.hr/ise/popis_skola.

Do sada 832 educiranih

Napominjemo da će tijekom gotovo cijelog trajanja Inspiring Science Education (ISE) projekta, CARNet za nastavnike i učitelje organizirati edukacije o korištenju informacijsko komunikacijske tehnologije (IKT) u obrazovanju. Namijenjene su nastavnicima koji predaju prirodoslovne predmete/teme, točnije fiziku, biologiju, kemiju, astronomiju, geologiju, zatim područja tehnologije uključujući informatiku te tzv. STEM predmete tj. znanost, tehnologiju, inženjerstvo/tehnički i matematiku, kao i razrednu nastavu. No, napominjemo da prednost prilikom prijava imaju nastavnici čija je škola uključena u ISE projekt. CARNet je do sad, kroz Inspiring Science Education (ISE) projekt koji je započeo u travnju 2013. godine, u svoje razne edukativne aktivnosti uključio čak 832 nastavnika. Većina edukacija bile su radionice diljem Hrvatske, a neke od njih realizirane su istovremeno na više lokacija povezivanjem putem videokonferencijskog sustava, a organizirana su i 3 webinara. Popis svih edukacija pogledajte na adresi http://www.carnet.hr/ise/edukacija.  

ISE projekt se financira iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija kao dio Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).

 

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju