preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 30. 1. 2015. 16:31 | RSS

Upute za ostarivanje potvrda o sudjelovanju na ISE webinaru "Od čega se sastoji svemir?"

Zbog velikog broja upita o potvrdama za sudjelovanje na ISE webinaru "Od čega se sastoji svemir", koji je danas, 30. siječnja od 14 do 15 sati, održao prof. dr. sc. Ivica Puljak, obavještavamo nastavnike iz škola uključenih u ISE projekt, da će potvrde o sudjelovanju na webinaru biti poslane tijekom idućeg tjedna.

Kako bi ostvarili pravo na potvrdu, na mail ise-prijava@carnet.hr trebaju poslati sljedeće podatke: ime s kojim su se priključili na webinar, ime i prezime te adresu škole.

Za nastavnike iz škola koji nisu dio ISE projekta, vrijede iste upute, ali je prije ostvarivanja prava na potvrdu potrebno ostvariti preduvjet - pristupiti ISE projektu. Upute za pristupanje projektu mogu vidjeti na sljedećim adresama: http://www.carnet.hr/ise/aktivnosti i http://www.carnet.hr/ise/poziv.

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju