preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 19. 1. 2015. 11:10 | RSS

Radionica u Splitu popunjena u rekordnom roku

Nešto malo više od 48 sati je bilo potrebno da se popune mjesta za radionicu E-učitelj - suvremena nastava uz pomoć tehnologije, objavljene u sklopu ISE projekta, 5. veljače u Zdravstvenoj školi Split. 

Prijave su zatvorene. Ograničeni smo maksimalnim brojem računala i redovitim obavezama škole, ali, zahvaljujući interesu nastavnika za ISE edukacijama, potrudit ćemo se organizirati nešto slično u što skorijoj budućnosti. Sve koji su prijavljeni, u slučaju nemogućnosti dolaska na radionicu, molimo da budu kolegijalni te se na vrijeme odjave i prepuste mjesto ostalim zainteresiranim nastavnicima. Više o odjavi dostupno je na adresi http://www.carnet.hr/ise/edukacija#odjava.

Koristimo priliku da podsjetimo studente, ali i nastavnike iz Splitsko-dalmatinske županije na CARNetovo događanje Drugi studentski dan: Suvremene tehnologije u obrazovanju - STO 2015. STO 2015 će odvijati u sklopu skupa "Deseti dani Otvorene škole - Prema kvalitetnoj školi", koje se održava od 23. do 25. travnja 2015. u Splitu. Više informacija o samom događanju možete pratiti na poveznici: http://sto.carnet.hr/2015 te na STO 2015 Facebook stranici.  

Pozivamo vas da pratite vijesti iz ISE projekta na adresi http://www.carnet.hr/ise/vijesti ili na Facebook stranici projekta na adresi https://www.facebook.com/ISE.Croatia, jer ćete na taj način pravovremeno doznati i za druge radionice koje će uslijediti.

Inspiring Science Education (ISE) ima za cilj popularizaciju znanosti i prirodoslovnih predmeta korištenjem postojećih e-learning resursa, a financira se iz programa potpore politike za konkurentnost i inovacije u informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji (CIP ICT PSP).


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju