preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 26. 9. 2014. 14:39 | RSS

Upotrijebite multimediju u nastavi i prijavite se na Medea Awards natječaj

Nastavnici, upotrebljavate li multimediju u nastavi? Ako da, onda je ovaj natječaj upravo za vas. Riječ je o Medea Awards natječaju namijenjenom nastavnicima koji trebaju poslati svoje najbolje materijale i primjere upotrebe medija (audio, video, grafike, animacije) u školama. 

Posljednjih godina sve se više ulaže u povećanje upotrebe medija u školama, od osnovne škole do obrazovanja odraslih, te je važnost istih sve više prepoznatjiva prepoznata u sve većoj mjeri. Cilj Medea Awards je prepoznati najbolje primjere i nagraditi nastavnike koji koriste medije na inovativan način, na taj način potičući razvoj daljnjih inicijativa.

Od natjecatelja se očekuje prvenstveno pedagoška kvaliteta dostavljenih materijala, način i mjera upotrebe medija, estetska atraktivnost materijala, iskoristivost i tehnološka kvaliteta (preciznije – da li su materijali kompatibilni sa raznim uređajima). Jezik materijala za natječaj nije definiran. Svaka osoba može prijaviti do 8 uradaka.

Rok za prijavu je 30. rujna 2014. godine do kraja dana (23:59h), i prijave se šalju putem linka na http://medea-awards.com/how-to-participate. Potrebno je izvršiti registraciju, i nakon registracije otvorit će se online obrazac koji je potrebno ispuniti. Nagrade se dodjeljuju u 4 kategorije:

  • Medea nagrada za edukacijske medije generirane od strane korisnika 2014 (The MEDEA Award for User-Generated Educational Media 2014)
  • Medea nagrada za edukacijske medije u profesionalnoj produkciji 2014 (The MEDEA Award for Professionally Produced Educational Media 2014)
  • Posebna nagrada za Europsku kolaboraciju u kreaciji edukacijskih medija 2014 (The Special Prize for European Collaboration in the creation of Educational Media 2014)
  • Posebna nagrada (The Special MEDEA Jury 2014 Prize)

Svi finalisti će biti obavješteni početkom 11. mjeseca i biti pozvani na Media & Learning Conference 2014 u Bruxelles. Nadamo se da će te se prijaviti u što većem broju!

U nastavku pogledajte promotivni video.


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju