preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 16. 9. 2014. 13:36 | RSS

Postanite e-učitelj na novoj CARNetovoj radionici

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet u sklopu Inspiring Science Education projekta organizira novu radionicu namijenjenu učiteljima i nastavnicima koji žele osuvremeniti svoju nastavu korištenjem tehnologije i postojećih besplatnih servisa i alata dostupnih na Internetu.

Cjelodnevnom radionicom naziva “E-učitelj - suvremena nastava uz pomoć tehnologije“ dat će priliku polaznicima da prolazeći kroz teoretska znanja o e-učenju, paralelno osmišljavaju vlastiti obrazovni program e-učenja. Usvajajući dio po dio sadržaja polaznici će suradnički u manjim grupama nadograđivati svoj plan programa.

Uz to, naučit će koristiti sustav Google Drive, alat za izradu konceptualnih mapa Bubbl.us te će na kraju radionice samostalno izraditi video u alatu Movie Maker

Potrebna predznanja za sudjelovanje u radionici su osnove korištenja računalom i pretraživanja Internetom, a preporučuje se da prije dolaska na radionicu polaznici već imaju kreiranu Gmail adresu.

Broj polaznika ograničen je na 20, a kako bi pružila priliku što većem broju zainteresiranih učitelja i nastavnika, Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet organizira dvije radionice na ovu temu. Prva radionica na rasporedu je 20. listopada od 10 do 16 sati, a druga 3. studenoga 2014., također od 10 do 16 sati. Obje radionice održat će se u CARNetovom sjedištu u Zagrebu (dvorana E 2), na adresi Josipa Marohnića 5, 10000 Zagreb.

Mole se zainteresirani učitelji i nastavnici da se najkasnije tjedan dana prije radionice prijave prema uputama dostupnima na adresi http://www.carnet.hr/ise/edukacija#prijava. Dodatno, u prijavi je potrebno navesti koji dan (20. listopada ili 3. studenoga) žele sudjelovati.  U slučaju nemogućnosti dolaska na radionicu, potrebno je na vrijeme obaviti odjavu kako bi ostali zainteresirani nastavncii dobili priliku za sudjelovanje. Više o tome dostupno je na adresi http://www.carnet.hr/ise/edukacija#odjava.

Napominjemo da prednost prilikom prijava imaju sudionici natjecanja POTEZ i nastavnici čija je škola uključena u ISE projekt. Stoga ovim putem pozivamo škole koje nisu priključene projektu, da to učine te na taj način iskoriste sve dobrobiti koje projekt nudi. Kako to mogu učiniti, mogu vidjeti na adresi http://www.carnet.hr/ise/poziv.

 

Projekt Inspiring Science Education (ISE) se financira iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija kao dio Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju