preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 25. 7. 2014. 15:10 | RSS

Uskoro počinju prijave na tečaj "Inovativne metode za popularizaciju STEM podučavanja"

European Schoolnet, mreža ministarstava obrazovanja u Europi organizira drugi krug "Innovative Practices for Engaging STEM teaching" tečaja ("Inovativne metode za popularizaciju STEM podučavanja") koji će započeti 18. kolovoza 2014. godine. Ako ste propustili prvi krug ili se želite prisjetiti nekih tema, priključite se ovom uzbudljivom tečaju.

Svrha “Innovative Practices for Engaging STEM teaching” predavanja je dati ideje profesorima i akademskim savjetnicima kako zainteresirati i privući veći broj učenika u STEM zanimanja i skupinu predmeta (znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika).

Predavanje je strukturirano u 8 modula koji prate čitav tijek razvoja plana podučavanja. Prvih 5 modula se bazira na podizanju motivacije i angažiranju učenika kroz korištenje raznih virtualnih i vizualnih pomagala te drugih inovativnih metoda. Posljednja 3 modula podučavaju metodama usmjeravanja u odabiru karijera, kako informirati učenike o STEM karijerama i pružiti im podršku.

Predavanja će trajati 8 tjedana i voditi će ih stručnjaci iz panela Europskih mreža škola koji će uvelike pridodati kvaliteti sa svojim iskustvom i angažmanom sudionika u brojnim aktivnostima.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani ali je glavni fokus na predavačima i akademskim savjetnicima iz STEM skupine predmeta (znanost, inženjerstvo, tehnologija i matematika). Po završetku predavanja, sudionici će dobiti elektronsku diplomu o sudjelovanju.

Više informacija potražite na adresi http://www.europeanschoolnetacademy.eu/web/innovative-practices-for-engaging-stem-teaching.

Daljnje informacije o ovom predavanju možete pratiti i putem Twitter profila #stemcourse.

 

 

 


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju