preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 7. 7. 2014. 14:55 | RSS

CARNet na Ljetnoj školi mladih fizičara

Ljetna škola mladih fizičara održala se na Malom Lošinju u Srednoj školi Ambruza Haračića, od 15. do 21.  lipnja 2014. godine. Organizatori događanja bili su Hrvatsko fizikalno društvo i SŠ Ambruza Haračića.

Ljetna škola okupila je učenike, najbolje na natjecanjima iz fizike, koji su imali prilike prisustvovati iznimno zanimljivim i korisnim predavanjima renomiranih hrvatskih znanstvenika i fizičara.

CARNet je po prvi puta imao priliku sudjelovati na 29. po redu Ljetnoj školi i to u sklopu Inspiring Science Education projekta, na način da je organizirao i održao predavanja i radionice za sudionike u cilju popularizacije znanosti kroz korištenje digitalnih obrazovnih alata i sadržaja, kao i poticanje istraživačkog učenja kod učenika uz naglasak na implementaciju Velikih znanstvenih ideja u obrazovne prakse nastavnika.

Inspiring Science Educationj je projekt koji se financira iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija kao dio Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).

Više o programu Ljetne škole možete pogledati ovdje: http://ljskola.hfd.hr/program.php

CARNet je također pružio tehničku podršku pa će sva predavanja znanstvenika i fizičara uskoro biti dostupna na CARNetovom Media on Demand portalu.

Više informacija potražite na sljedećim poveznicama:


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju