preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
Preuzmi RSS
| Objavljeno 13. 3. 2014. 15:26 | RSS

Završene prijave na natjecanje Napravi pravi POTEZ - POpulariziraj TEhnologijom Znanost

Dana 10. ožujka 2014. godine završile su prijave na natjecanje Napravi pravi POTEZ – POpulariziraj TEhnologijom Znanost. Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da je pristiglo čak 76 prijava.

Svim prijavljenima zahvaljujemo na interesu za natjecanje te ih i ovim putem želimo obavijestiti da je sljedeći korak edukacija o korištenju IKT-a u podučavanju te webinari koji će se organizirati od ožujka do listopada 2014.

Detaljnije o planiranim edukacijama, prijavitelje ćemo obavijestiti na stranici natjecanja http://www.carnet.hr/ise/napravi_pravi_potez, a osim toga, sve novosti će moći pratiti i putem Facebook stranice Inspiring Science Education – Croatia.

ISE projekt se financira iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija kao dio Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju