preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 17. 1. 2013. u 14:51 sati |

Program

Uz obilježavanje 20 godina Interneta u Hrvatskoj, CARNet je kroz svoj informativno-edukativno-zabavan program posjetiteljima INFO sajma nastojao približiti iskorake koje je Internet donio prvenstveno u području obrazovanja. Tako je pod sloganom „CARNet > Internet“ (CARNet više od Interneta) CARNet predstavio dio svojih usluga namijenjenih pripadnicima školske zajednice, ali i drugim korisnicima. CARNetov program donio je niz predavanja, prezentacija, zanimljivih događanja i radionica koje su se bavile aktualnim temama kao što su digitalne knjige, otvoreni obrazovni sadržaji, virtualni identitet te sigurno korištenje Interneta i društvenih mreža i servisa na Internetu.
 
Od događanja posebno ističemo obilježavanje 20 godina Interneta u Hrvatskoj, dva Fight Cluba koja su se bavila temama e-knjiga i 20-godišnjom prisutnosti Interneta u Hrvatskoj, neformalni seminar za stručno usavršavanje nastavnika – TeachMeet, prvi StudentsMeet uživo - susret učenika koji prezentiraju ideje i projekte te događanje pod nazivom „Nasilje nije cool“ u okviru kojeg su učenici imati prilike raspravljati s poznatim osobama o nasilju na društvenim mrežama.
 
Tijekom trajanja sajma, posjetitelji su mogli posjetiti i CARNetov demo kutak u kojem su mogli pogledati demonstracije korištenja pojedinih CARNetovih usluga te ih i sami isprobati na tabletima.
 
Učenici osnovnih i srednjih škola mogli su sudjelovati u natjecanju pod nazivom Izazov, u kojem su rješavanjem zadatka iz područja računalne sigurnosti ušli u izbor za nagradu, a izvlačenje nagrađenih bilo je objavljeno po završetku INFO sajma.
 
Radionice iz CARNetovog programa većinom su bile namijenjene nastavnom osoblju u školama i učenicima, a radionice o izradi e-knjiga i registraciji .from.hr domene i uređivanju vlastite web stranice mogli su pohađati svi posjetitelji INFO sajma uz prethodnu online prijavu.
 
Program je bilo moguće pratiti i uživo putem streama na adresi http://mod.carnet.hr/.
 
Program po danima:

četvrtak   |   petak   |   subota


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju