preskoči na sadržaj
preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 16. 1. 2013. u 13:58 sati |

Nastup CARNeta na sajmu INFO 2012

Zagrebački velesajam i Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet u studenome 2012. godine organizirali su sajam informacijskih tehnologija - INFO.

Na sajmu INFO, CARNet je obilježio 20. obljetnicu Interneta u Republici Hrvatskoj te se predstavio kroz niz predavanja, prezentacija, zanimljivih događanja i radionica. Posjetiteljima sajma bili su na raspolaganju djelatnici CARNeta koji su pružali opće informacije i prezentirali brojne CARNetove usluge, a za neke od njih posjetitelji su se mogli predbilježiti na sajmu (npr. otvoriti domenu).

Program sajma INFO bio je obogaćen tehnologijama i aplikacijama vezanim uz DIGITAL SIGNAGE pod nazivom DiSiCon.

INFO je bio organiziran kao dvije prostorno odvojene izložbene cjeline te u dva termina.

Izložbeni i stručno prateći program sajma INFO i DiSiCon orijentiran na poslovne korisnike održao se od 15. do 17. studenoga 2012. godine u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.

U Kongresnoj dvorani održali su se B2B susreti, stručni skupovi i radionice, a izlagači prezentirali najsuvremenije proizvode i tehnologije.

U paviljonu 7 bili su organizirani sadržaji zabavno-edukativnog karaktera namijenjeni širokoj publici koji su obuhvatili INFOGAMER - gaming natjecanja, izložbu starih računala RETRO INFO i prigodnu maloprodaju opreme u terminu od 13. do 18. studenoga 2012. godine.


CARNET Nastup na INFO sajmu: Najnovije vijesti
 

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju