preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 23. 10. 2014. u 11:53 sati |

Ravnatelji o projektu

Projekt ICT Edu je vrlo zanimljiv i koristan za sve odgojno-obrazovne djelatnike. Svi polaznici modula iz naše škole mogu biti zadovoljni sa sadržajem predavanja, ali i s pristupom odličnog predavača. Jedinstvena ocjena svih učitelja je da su zadovoljni prikazanim i viđenim na svim dosad održanim radionicama te su rekli da će im to pomoći pri radu s učenicima. Sva predavanja su bila korisna i zanimljiva i osobno smatram da treba nastaviti s ovakvim i sličnim oblicima usavršavanja.
Ivan Vukić
Osnovna škola Srdoči, Rijeka
 
Tema Modula 3 je bila vrlo interesantna i edukativna te odlično pripremljena od strane voditeljice radionice. Zbog opsežnosti sadržaja možda je trebalo ovogodišnju radionicu podijeliti na dvije radionice. Bilo bi poželjno ponoviti radionicu sa samostalnim praktičnim zadacima.
Snježana Krizmanić
OŠ Frana Krste Frankopana, Brod na Kupi
 
Tema Modula 3 je bila vrlo interesantna i edukativna te odlično pripremljena od strane voditeljice radionice. Zbog opsežnosti sadržaja možda je trebalo ovogodišnju radionicu podijeliti na dvije radionice.
 
Mirela Jagodić
Glazbena škola Slavonski Brod
 
Modul je bio vrlo zanimljiv. Polaznici modula bili su zadovoljni prikazanim te su rekli da će im to pomoći pri radu s učenicima. Sve u svemu predavanje je bilo korisno i zanimljivo.
Vladimir Ikšić
OŠ Davorina Trstenjaka, Hrvatska Kostajnica
 
Većina sudionika radionice pozitivno je reagirala na predstavljene alate Modula 3, te ih smatra korisnim i primjenjivim. 
Ladislav Lukavec
Elektrotehnička i prometna škola Osijek
 
Naša škole je od samog početka sudionik projekta ICT Edu. Radionica Modul 3 drugi dio uspješno je odrađena. Učitelji su aktivno sudjelovali i usvojili nove vještine koje će primjenjivati u svom radu s učenicima. Sve pohvale voditeljici na vrlo zanimljivom i profesionalnom pristupu radu.
Zdenka Vukadin
Osnovna škola Petrijevci, Petrijevci

 

Radionica ICT Edu projekta je zaista kvalitetno izvedena, a stupanj prihvaćenosti sadržaja vrlo pozitivan.

Ina Žderić
Srednja škola Ploče, Ploče

Prometna škola je od samoga početka uključena u projekt ICT Edu. Ove godine polazili smo drugi dio trećega modula. Svi sudionici dosadašnjih radionica iznimno su zadovoljni odabirom sadržaja i izvedbom. No, većina misli da bi zbog opsežnosti sadržaja ovogodišnju radionicu valjalo podijeliti na dvije radionice.
Branko Luburić
Prometna škola Rijeka, Rijeka
 
U nasoj skoli su odrzane dvije radionice i educirana su 42 nastavnika. Sadržajno je prilagođeno, jasno ispredavano i korisno.
Sanja Klubička
Tehnička škola Daruvar, Daruvar
 
Kao i uvjek, ICT Edu nas nije razočarao, dapače, ponovno nas je ugodno iznenadio. Zahvaljujući dosadašnjim radionicama, ali i ovoj posljednjoj, kvaliteta rada s učenicima raste i poboljšava se na učenicima prihvatljiviji način.
Krešimir Supanc
OŠ Jure Kaštelana, Zagreb
 
Tema provedenoga Modula 3 je zanimljiva i prihvaćena od ukupno 50 profesora koji su sudjelovali u edukaciji. Primjena digitalnog materijala u nastavnom radu pridonosi dinamičnosti nastavnog procesa. Radionice su stručno pripremljene i vođene.
Željko Vukelić
Ekonomsko - birotehnička škola Slavonski Brod
 
I ovaj modul je dobar poticaj za nastavnike koji žele osvježiti svoje načine i metode rada. Dobro pripremljen predavač doprinosi boljoj motivaciji pa je tako bilo i ovog puta. Korisno i dobar temelj za daljnje istraživanje.
Nevenka Lončar
Gimnazija Dr.Ivana Kranjčeva Đurđevac
 
U našoj školi je uspješno odrađena radionica ICT Edu Modul 3. Učitelji su jako zadovoljni predavačem i sadržajima koji su apsolutno primjenjivi u nastavnom procesu.
Ivan Pleić
Osnovna škola I. G. Kovačića, Cista Velika
 
Izuzetno sam zadovoljan održanom radionicom kao i svi učitelji koji su prisustvovali radionici ICT Edu - 3 modul (2. dio).
Dušan Rađenović
Osnovna škola Bijelo Brdo, Bijelo Brdo
 
Edukacija je pozitivno prihvaćena i ocjenjena od nastavnika, sudionika edukacije. Osim usavršavanja predmetna edukacija je imala i svojevrsnog korisnog druženja nastivnika iz kojeg očekujemo i kvalitetnu primjenu stečenih vještina u nastavnom procesu.
Jozo Matošević
Srednja škola Bartola Kašića, Grubišno Polje
 
Nakon razgovora s djelatnicima koji su pohađali navedeno usavršavanje korištenja ICT-a, povratne informacije su izuzetno dobre i po pitanju sadržaja i vođenju od strane voditeljice radionice.
Željko Vidmar
Osnovna škola Tituša Brezovačkog, Zagreb
 
 
Radionica (2. dio modula 3) je vrlo zanimljiva, a sadržaji primjenjivi u nastavi i školskim projektima
Petar Smajić
Škola za modu i dizajn, Zagreb
 
Projekt dijelu polaznika pruža prvu informaciju, a vještijim korisnicima interneta dogradnju znanja u novim područjima služenja internetom. Voditelj projekta je već od ranije poznat kao izuzetno kompetentan.
Ivan Pikivača
Osnovna škola Fran Koncelak, Drnje
 
Jako smo zadovoljni ICT Edu radionicama. Vrlo su korisne i potrebne nastavnicima za uvođenje inovativnih rješenja u nastavni proces.
Darinka Svetec
Srednja škola Dugo Selo
 
Radionica je bila korisna. Edukacija ICT Edu vođena je stručno i profesionalno. Učitelji su izrazili zadovoljstvo prezentacijom i sadržajem. Nastavnici su aktivno sudjelovali na istoj i usvojili nove vještine rada koje će primijeniti u odgojno - obrazovnom radu s učenicima. Korisno za učitelje jer dobivaju informacije o alatima na kratak, jezgrovit način koje bi teško dobili bez tih edukacija.
Corrado Ghiraldo
Osnovna škola Vodnjan - Scuola elementare Dignano
 
Projekt koji je svakako potreban djelatnicima i na koji većina djelatnika Gimnazije Vukovar gleda pozitivno. Dolaskom predavača u matičnu školu uz za školu, prihvatljive materijalne izdatke, omogućuje se svim zainteresiranim djelatnicima edukacija uz praktičnu primjenu novih aplikacija. Povratne informacije većine djelatnika pokazuju da je sadržaje radionica moguće implementirati u predmetnoj nastavi, a mislim da je upravo to i cilj ovakvih edukacija. Podržavam ovaj projekt i nadam se da ćete nastaviti i zadržati kvalitetu same izvedbe koja je na vrlo visokom nivou. I na kraju pohvalio bih voditeljicu radionice koja je svojom otvorenošću i profesionalnošću uspjela odraditi težak i zahtjevan zadatak.
 
Davor Šijanović
Gimnazija Vukovar
 
Projekt ICT Edu dobro je zamišljen i još se bolje realizira. Voditelj radionice je stručan i zna motivirati sve sudionike .
Sead Huremović
Srednja škola Novska
 

Izuzetno sam zadovoljna s odrzanom radionicom. Radionica je kvalitetno odrzana, ali smatram da pojedine kolege nisu bile u mogucnosti pratiti radionicu zbog svoje informaticke nepismenosti (iako su vec odslusali prethodne module). Naravno, to nema veze s radom voditeljice radionice koja je uistinu puno truda ulozila i profesionalno odrzala radionicu.

Ana Kovacevic
Osnovna škola Lug, Lug

Već treću godinu zaredom tijekom zimskog odmora nastavnici sudjeluju u radionicama ICT Edu i jako su zadovoljni kvalitetom izvedbe te ponuđenim sadržajima. Posebne pohvale upućuju voditeljici radionice. Bili bi vam zahvalni ako nastavite ovakvim načinom edukacije I nadalje!
Mira Marić
Graditeljsko-geodetska škola Osijek 
 
Četvrti put zaredom zajedničko usavršavanje djelatnika uz vodstvo stručnog predavača doprinosi, osim usvajanju vještina, novim saznanjima i dobrom raspoloženju.
Branka Sironić
Osnovna škola Monte Zaro, Pula
 
Zajednički rad i učenje pomaže izgrađivanju suradničkih odnosa u školi. Učenje i dobro raspoloženje potvrda su uspjeha projekta. Pohvale voditeljici.
Nedjeljko Marinov
Osnovna škola Primošten, Primošten
 
Sudionici osposobljavanja izražavaju svoje zadovoljstvo ovim projektom.
Tomislav Filić
Osnovna škola Augusta Harambašića, Zagreb
 
Izuzetno korisno za učitelje jer dobivaju informacije o alatima na kratak, jezgrovit način koje bi teško dobili bez tih edukacija.
Tihomir Cvrtila
Osnovna škola Domašinec, Dekanovec
 
Vrlo sam zadovoljna provedbom radionica ICT Edu u OŠ Mate Lovraka. Već treću godinu imamo preko zimskih praznika radionicu koju prođe oko 20 učitelja i stručnih suradnika. Zadovoljni smo predavačicom.
Alemka Pliestić
Osnovna škola Mate Lovraka, Zagreb
 
CARNetova ICT Edu modul 3 radionica na kojoj smo upoznali alate za izradu multimedijalnih plakata, kvizova i stripova bila nam je posebno zanimljiva. Alati su primjenjivi u radu s učenicima a nastavnici podržavaju usavršavanja koja su praktična i inovativna.
Đurđica Lončarić
Srednja škola Jastrebarsko, Jastrebarsko
 
Nakon drugoga dijela Modula 3 reći ćemo da je stvaranje multimedijalnih digitalnih nastavnih materijala doprinos unapređenju nastavnoga procesa i nezaobilazna odrednica stručnoga usavršavanja. Ovime se pridonosi potrebama i zahtjevima osuvremenjivanja današnje škole u traženju novih oblika ali i potreba novih generacija u potkrepljivanju te iskazivanju inovativnosti i kreativnosti. Voditelj je projekt predstavio na zanimljiv i koristan način, kao što je to bilo i u dosadašnjim modulima :)
Romana Percan
Osnovna škola Vladimira Nazora, Krnica
 
Suvremeno društvo je društvo brzih promjena. Osim kapitala i prirodnih bogatstava, znanje je primarni ekonomski izvor. Da bismo opstali, moramo se cjeloživotno obrazovati, a u tome se nalazi i učenje informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Stoga,pozdravljamo ovu obuku i nastavimo dalje!
 
Ruža Babić
Osnovna škola Antun Mihanović Nova Kapela, Batrina

Radionica je  bila korisna uz sudjelovanje velikog broja učitelja koji su izrazili zadovoljstvo prezentacijom i sadržajem.

Živko Bulat
Osnovna škola, Unešić, Unešić

Učitelji su izrazito zadovoljni s, do sada odrađenim, radionicama. Nakon radionica, učitelji  redovito koriste stečeno znanje u nastavi. Nakon zadnje radionice ICT Edu Modul 3-2.dio - učiteljice 2. r su odradile kviz iz prirode u informatičkoj učionici, učenici 4.r su radili strip na temu lektire Također, u informatičkoj učionici, njemački jezik, biologija i kemija su već odradili glogstere u korelaciji s informatikom, a i drugi učitelji imaju u planu iskoristiti stečeno znanje. Nastavite tako jer učitelji svake godine očekuju nešto novo što bi mogli primijeniti u nastavi da bi nastava bila zanimljivija i bliža učenicima.

Ilija Pavić
Osnovna škola Vladimir Nazor, Čepin

Edukacija ICT Edu vođena je stručno i profesionalno. Nastavnici su aktivno sudjelovali na istoj i usvojili nove vještine rada koje će primijeniti u odgojno- obrazovnom radu s učenicima.
 
Lucija Dronjak
V. osnovna škola Bjelovar
 
Hvala vam sto nam pružate mogućnost ovakve korisne radionice. Prihvaćena je  i odrađena s velikim zanimanjem nastavnika.Ukupno je sudjelovalo 60 nastavnika,podjeljenih u dvije grupe. ICT Edu Modul 3 pokazao je nastavnicima kako se kreiraju provjere za formativnu i sumativnu provjeru znanja u obliku križaljke, pitanja s višestrukim ili kratkim odgovorom, nadopunjavanja ili spajanja parova. Naučili su kreirati multimedijalne plakate i stripove pomoću Web 2.0 alata Pixton. Ovom radionicom nastavnicima je omogućen suradnički rad i pretvaraju korisnika Interneta u aktivnog sudionika kreiranja sadržaja.
 
Lidija Žaper
Ekonomska i upravna škola Osijek
 
Radionica je uspješno održana u našoj školi. Posjećenost je bila odlična, prezentirani sadržaji preneseni na razumljiv način, voditelj zanimljiv, dobro educiran, pristupačan i susretljiv. Prezentirani sadržaji sigurno će naći mjesto u našem radu. Bilo bi i više da je bolja opremljenost škola. 
 
Ivan Jurkić
Osnovna škola Petra Hektorovića, Stari Grad
 
Dobro je da se održao i da smo (što se projekt dalje razvijao) saznavali sve više o mogućnostima koje pruža kompjuter kao nastavno sredstvo i online resursi u nastavi.
Bibijana Šlogar
Gimnazija Antuna Gustava Matoša, Zabok
 
Sve je bilo odlično! Izuzetno korisno!
Davor Vidaković
Medicinska škola Ante Kuzmanića, Zadar
 
ICT Edu radionice su vođene stručno I zanimljivo. Sadržaje je moguće primjenjivati u svakodnevnom obavljanju djelatnosti što je njihova najveća vrijednost.
Senka Dodig
Turističko-ugostiteljska škola Šibenik
 
I u ovoj edukaciji, zahvaljujući izvrsnom radu voditeljice, obogatili smo svoje mogućnosti budućeg rada sučenicima. Sadržaji su atraktivni, dinamični i izuzetno primjenjivi u svakodnevnom radu s učenicima.
 
Zrinka Dejanović
OŠ Ivana Gorana Kovačića,Staro Petrovo Selo
 
U našoj školi uspješno je provedena radionica ICT Edu modul 3. Nastavnici su se vrlo aktivno i savjesno odnosili u provedbi te su radionicu ocijenili korisnom i edukativnom. Voditeljica radionice je uz individualni pristup motivirala i zainteresirala nastavnike te vrlo profesionalno odradila predavanje i prezentaciju.
 
Krešimir Brnin
Ugostiteljska škola Opatija, Opatija
 
Predavač vrlo dobar i zanimljiv,nastavnici zadovoljni.Više pažnje posvetiti alatima za izradu digitalnih nastavnih materijala i ispitnih testova za srednje strukovne škole.
 
Darko Bašić
Elektroindustrijska i obrtnička škola Rijeka
 
Odličan predavač, motivirani kolege, vrlo korisno za rad u školi.
 
Draženka Jurec
Srednja škola Zabok, Zabok
 
Uvidom u nove ICT alate kod nastavnika je porastao interes za rad uz pomoć računala. Sve pohvale g. Dukić Predragu zahvaljujući kome je učenje teklo u vrlo ugodnoj suradničkoj atmosferi.
 
Gordana Hosni Hrvatin
Škola za dogoj i obrazovanje - Pula
 
Učitelji su izrazito zadovoljni provedenom radionicom ICT Edu projekta. Zainteresirano su i aktivno sudjelovali u svakom dijelu ovoga projekta te su iznimno zahvalni voditeljici radionice kao i CARNet-u.
 
Anđelka Salopek
Osnovna škola Ivane Brlić - Mažuranić, Ogulin
 
Zadovoljni smo provedbom radionica ICT Edu projekta što pokazuje i veliki odaziv naših učitelja te njihova povratna informacija je da je radionica uspješno i profesionalno obavljena.
 
Ivica Gazdić
Osnovna škola Eugen Kvaternik, Velika Gorica
 
Radionica je uspješno provedena. Polaznicima su bili osobito zanimljivi i primjenljivi sadržaji multimedijalni interaktivni plakati, izrada digitalnih stripova,  a posebno zanimanje izazvali su online kvizovi znanja.
Đurđica Međurečan
Srednja škola August Šenoa, GareŠnica
 
 
Vrlo uspješnom prezentacijom Modula 3-drugi dio ,voditelj nas je upoznao sa sadržajima koji će nam koristiti u pripremanju nastave.
Ksenija Vukić
COOR Podravsko sunce, Koprivnica
 
Korisna i potrebna radionica, korektno odradena.
Gojko Miletic
Strojarska skola za industriju i obrtnička zanimanja, Rijeka
 

Ukratko, naša procjena radionice: radionica je zanimljiva, predavač dobar, kolege aktivni, korisno i primjenjivo u nastavi, ali treba dosta vježbe i rada na računalu da bi se sadržaj ovog modula znao primijeniti u nastavi i približiti učenicima

Loredana Grdinić
Obrtnička škola Opatija, Opatija

U školi je vrlo uspješno provedena radionica ICT Edu modul 3, drugi dio upravo zahvaljujući voditeljici radionice koja je vrlo profesionalno i odgovorno pristupila edukaciji učitelja zainteresiravši ih za sadržaje. Svi su radionicu ocijenili korisnom, ističući da će im nova saznanja pomoći u radu s učenicima. 
 
Sandra Krpan
Osnovna škola Milan Brozović, Kastav
 
Izvrsna atmosfera omogućila je informatičko usaršavanje sudionika, dodatno je približila ljude i dala prilog jačanju unutarnje snage tima.
Nedjeljko Marinov
Osnovna škola Primošten, Primošten
 
Radionica ICT Edu, Modul 3 vrlo uspješno je provedena u XII. gimanziji u Zagrebu. u radu je sudjelovalo 20 nastavnika i stručnih suradnika, koji su radionici ocijenili vrlo uspješnom, korisnom i primjenjivom. Voditeljica radionice je vrlo profesionalno i uz individualni pristup motivirala polaznike na aktivno sudjelovanje. 
Blaženka Ječminek
XII. Gimnazija Zagreb, Zagreb
 
Radionica ICT Edu, Modul 3 uspješno je provedena u OŠ Ivan Leko Donji Proložac.Sudjelovalo je 18 učitelja. Učitelji su vrlo zadovoljni ocijenivši radionicu zanimljivom, korisnom i primjenjivom. Kvalitetno prezentiran sadržaj od strane edukatora. Voditelj radionice profesionalno je, uz individualni pristup, motivirao polaznike edukacije na aktivno sudjelovanje. 
 
Krešimir Bajić
Osnovna škola Ivan Leko, Donji Proložac
 
Načinom provedene radionice  vrlo smo  zadovoljni. Radionica je, kao i prethodne, prihvaćena od strane nastavnika kao korisna za primjenu u nastavi. Također smo na ovaj način dolaska k nama uštedjeli vrijeme i novac koji bi na drugi način izvedbe  morali trošiti za dnevnice i putne troškove.
 
Krešimir Okmažić
Srednja škola Bol, Bol na Braču
 
CARNetova ICT Edu modul 3 radionica je uspješno održana u našoj školi. S obzirom na sve razvijeniju tehnologiju današnjice, usvajanje rada s alatima Web 2.0 je prijeko potrebno. Sa zadovoljstvom mogu tvrditi da su moji učitelji na ovoj edukaciji uspjeli upoznati alate koji će im zasigurno upotpuniti nastavu te ju učiniti zanimljivijom za učenike.
Milivoj Smoljak
Osnovna škola Turanj, Karlovac
 
Projekt je vrijedan i nužan s obzirom da je namjera poučavanje što više približiti učenicima kojima je ovakav medij blizak te je pretpostavka da će time porasti i njihova motivacija za učenje koja će se odraziti na stvarno stečeno dugotrajnije znanje.
Vesna Rak
Osnovna škola Pantovčak, Zagreb
 
ICT Edu modul 3 zanimljivo i uspješno prezentiran, vrlo primjenjiv u nastavi, sudinici modula su jako zadovoljni.
Marijan Oršolić
Osnovna Škola Mate Lovraka, Županja
 

Nakon provedene radionice ICT Edu Modul 3 zadovoljstvo nam je pohvaliti ovakav način edukacije nastavnika. Sadržaj je zanimljiv i koristan te primjenjiv u nastavi raznih predmeta.

Marica Marinković
Srednja škola Viktorovac, Sisak

Svi predavači teorijske i praktične nastave prisustvovali su i ovom modulu. Veoma su zadovoljni načinom rada predavača. Teme su im bile interesantne, ali je premalo vremena za realizaciju pojedine teme. Smatramo da ćemo dosta toga moći primijeniti u nastavi. Želja nam je da se takvi oblici usavršavanja nastave. 
Slađana Tadić
Industrijsko-obrtnička škola Sisak
 
Zanimljivo i korisno, najbolje od svega što se radilo praktično!!!
Tatjana Kristek
Osnovna škola Vladimira Becića, Osijek
 
Radionica je izuzetno kvalitetno pripremljena i prezentirana. Obrađeni sadržaji su primjenjivi u nastavi te odlično prihvaćeni kod polaznika radionice.
Sanja Knezić
Osnovna škola Matije Gupca, Gornja Stubica
 

Radionica je bila korisna, konkretna i kvalitetno odrađena. To je mišljenje svih sudionika radionice.

Mile Lulić
Tehnička škola Karlovac, Karlovac

Projekt smatram vrlo korisnim i primjenjivim u nastavi i u ostalim poslovima u školi: informiranje, komunikacija itd.
Zorislav Milković
Srednja škola Stjepan Ivšić, Orahovica
 
Interesantno, jako poucno i primjenjivo u nastavi.
Drago Mavrin
Osnovna škola Šećerana, Beli Manastir
 
Radionicu je pohodilo 26 učitelja naše škole. Ovaj modul je vrlo zanimljiv jer su odabrani sadržaji primjenjivi u svakodnevnom radu i time vrlo korisni. 
Željko Flidr
Osnovna škola Ivan Filipović, Velika Kopanica
 
U našoj školi je uspješno provedena radionica ICT Edu modul 3 što potvrđuje i odaziv nastavnika - 90%. Predstavljeni alati pružaju mogućnost za obogaćivanje nastave, ali i za olakšavanje obje uloge - i učeničke i nastavničke. Pohvaljujemo odabrane sadržaje i predstavljene alate s obzirom njihovu primjenjivost u radu. Pohvala i edukatoru koji je svojom stručnošću i ležernošću učinio edukaciju zanimljivom i primjenljivom.
Josip Ivoš
Srednja škola Stjepana Sulimanca, Pitomača
 
Glede projekta ICT Edu, odazvali smo se na svaku radionicu tako da je edukaciju prošla većina profesora. Ovo je odličan način da se naučeno primjeni u nastavi jer za to imamo uvjete. 
 
Marijan Puljiz
I. Gimnazija Split, Split
 
Projekt je izuzetno zanimljiv i koristan. Nadam se da će neke od tema sljedećih modula biti i online suradnja jer smatram da bi nam to svima olakšalo i ubrzalo rješavanje zajedničkih poslova na koje smo usmjereni. Čestitam voditeljici na vođenju radionice. 
Mirela Mršić-Pavičić
Osnovna škola Ivan Mažuranić, Sibinj
 

Kolege, koji su sudjelovali na radionici, zadovoljni su sadržajem, ali im je bilo jako opširno i previše sadržaja u premalo vremena. Prijedlog je da se sadržaj razdvoji na dvije radionice. Posebno su pohvalili alat za izradu testova koji smatraju da je posebno koristan i da bi mu se trebalo posvetiti više vremena. Alat o izradi plakata je vrlo zanimljiv iako nešto manje primjenjiv.

Nataša Vibiral
Komercijalna i trgovacka skola Bjelovar, Bjelovar

 
Voditelj radionica je veoma dobro realizirao predviđene sadržaje, a naši profesori su to jako dobro prihvatili. Veći dio je moguće kod nas primijeniti jer za to imamo tehničke uvjete.
Branko Mrčela
Elektrotehnička škola Split, Split
 
U Učeničkom Domu Kutina održan je vrlo zanimljiv i poučan, pedagoški vrijedan i primjenjiv za gotovo sve oblike rada i provjere naučenog ICT Edu 3. modul, 2.dio. Voditelj nam je svima radionicu učinio zanimljivom i svrhovitom. Mišljenja sam da se ovaj projekt svakako nastavi.
Vesna Vuković
Učenički dom Kutina, Kutina
 
Atraktivno predavanje kao i sva do sada jasna objašnjenja. Svi učitelji zadovoljni i veseli unatoč dugom radnom danu što znači da će saznanje biti primjenljivo. Hvala na mogućnosti za ovakav vid edukacije.
 
Ljiljana Mance
Osnovna škola Grigor Vitez, Osijek
 
Svrsishodno, odlično zamišljeno i realizirano, projekt ICTEdu!
Janoš Boni
Osnovna škola Darda, Darda
 
ICT Edu-modul 3 - 2. dio za učitelje je bio vrlo zanimljiv, koristan i primjenjiv u svakodnevnom radu.
 
Tanja Stanković
Osnovna škola Čavle, Čavle
 
Sam način provedbe drugog dijela 3. modula bio je na vrlo visokoj razini. Poštujući načelo zanimljivosti, voditelj radionice je na primjeren način, prilagođavajući se svakom sudioniku radionice, obradio i približio sadržaje koji će pridonijeti osuvremenjivanju nastave i potaknuti razbijanje sterotipa.
 
Vedran Aladić
Osnovna škola August Harambašić, Donji Miholjac
 
Predavanje i radionice drugog dijela 3. modula konačno su ono što smo očekivali od samog početka ove edukacije. Šteta je samo što je toliko vrijednih nastavnih alata zbijeno u tako malo vremena pa su prevrijedni sadržaji obrađeni samo površno. Ovaj modul tebalo je obraditi najmanje kroz dva modula (a prvi i drugi spojiti u jedan) kako bi učitelji odmah bili kompetentni koristiti sve alate.
Nada Horvat
Osnovna škola Visoko, Visoko
 
Želim Vas obavijestiti da je radionicu ICT Edu pohađalo više od 90% članova našeg kolektiva ,a i ostali će odraditi radionicu počekom 2.polugodišta. Mišljenja sam da nam je radionica tog istog Edu projekta veoma koristila u unapređenju nastavnog procesa u našoj školi, posebno u nekim predmetima. Zahvaljujemo Vama, a također i voditeljici radionice, koja je izuzetno korektno i pedagoški pristupila, kako predavanju, tako i ljudima pojedinačno. Predavanje je odradila veoma stručno tako da svi željno iščekujemo neko novo predavanje tj. novu radionicu.
Jordanko Miloš
Osnovna škola Biograd, Biograd na moru
 
U našoj školi veoma je uspješno provedena radionica ICT Edu modul 3 (drugi dio) što potvrđuje i popunjenost dviju grupa u koje su bili uključeni djelatnici. Pohvaljujemo odabrane sadržaje koji se prezentiraju obzirom na njihovu primjenjivost u radu. Pohvala i edukatoru koji je svojom stručnošću i ležernošću učinio edukaciju zanimljivom i primjenljivom.
Alma Tomljanović 
Osnovna škola Šijana, Pula
 
Učitelji Osnovne škole "Jelenje - Dražice" izuzetno su zadovoljni održanom radionicom. Upoznali su se s izradom digitalnih nastavnih materijala što će, vjerujem, koristiti i biti od pomoći u unaprjeđenju nastavnog procesa. Znanje stečeno na ICT modul 3 radionici širi mogućnosti u radu suvremene učionice.
Koraljka Pahljina Tkalac
Osnovna škola Jelenje - Dražice, Dražice
 
ICT Edu modul 3 već tradicionalno zanimljivo i uspjesno organiziran projekt. Voditeljica radionice kvalitetno i vrlo kompetentno prezentira i izvodi s visokim stupnjem prihvacenosti od strane učitelja.
 
Ivan Županić
Osnovna škola Josipa Kozarca, Vinkovci
 
Korisno i svrsishodno.
Jasmina Matešić
Osnovna škola Krune Krstića, Zadar
 
Zadovoljni smo s radionicom iako bi trebali više puta proći svaki program,ali to je sada na nama da dalje vježbamo. Ovaj modul nam je i najzanimljiviji.
Marija Prodan
Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci
 
Ovogodišnja radionica imala je viši nivo od prethodnih jer je bila konkretna i za učitelje vrlo interesantna jer direktno potiče njihovu kreativnost kojom će poslije neposredno utjecati na učenike,  u radu s njima. 
 
Vjekoslav Pintar
Osnovna škola Skrad, Skrad
 
Ravantelj i djelatnici Dubrovačke privatne gimnazije i ove su školske godine izuzetno zadovoljni provedenom radionicom, načinom i kvalitetom prezentacije i zanimljivim temama koje naši profesori već koriste u praksi.
 
Tomislav Franušić 
Dubrovačka privatna gimnaija, Dubrovnik 
 
Veoma smo zadovoljni održanom radionicom ICT Edu 3 ( drugi dio). Detaljnije smo se upoznali s načinima izrade digitalnih nastavnih materijala koji će nam pomoći da kroz kreativne načine unaprijedimo usvajanje nastavnog gradiva kod učenika. Radionica je bila vrlo zanimljiva i poučila nas je na "zabavan nacin" kako kreativnosti nema kraja. Usvojeno znanje primjenjivo je u svakom trenutku i nastavnom predmetu.
 
Suzana Šegota
Osnovna škola Juršići, Svetvinčenat
 
U OŠ Milana Begovića iz Vrlike uspješno je provedena radionica ICT Edu modul 3 (drugi dio). Djelatnici su izuzetno zadovoljni stečenim znanjem i temama koje ce im koristiti pri organizaciji i provedbi suvremene nastave. Vrijeme provedeno na radionici proteklo je u ugodnom ozračju, prepunom pozitivnih dojmova zbog stjecanja novih znanja koja će koristiti  učiteljima i stručnim suradnicima kako bi zajednički ostvarili što bolje rezultate s učenicima koristeći se suvremenom tehnologijom kao pomoći za unapređivanje obrazovanja.
 
Marija Bavčević
Osnovna Škola Milana Begovića, Vrlika
 
Radionica je svakako korisna, interesantna i primjenjiva za nastavu svih nastavnika bez obzira na struku. Smatram da će i učenicima biti puno jednostavnije shvatiti i naučiti nastavni sadržaj, koji je nastavnik sad u mogućnosti približiti,  ma kako im se inače ne sviđa.
 
Rajka Tršinski
Srednja škola Arboretum Opeka, Marčan
 
Koristan i primjenjiv za sve učitelje.
Kate Kukuljica
Osnovna škola Cavtat
 
Radionica ICT Edu, Modul 3 uspješno je provedena u OŠ Vidikovac,Pula. Učitelji su vrlo zadovoljni ocijenivši radionicu zanimljivom, korisnom i primjenjivom. Kvalitetno prezentiran sadržaj od strane edukatora naišao je na pozitivan odjek u smislu nadogradnje i unapređivanja njihovog stručnog usavršavanja. Voditelj radionice profesionalno je, uz individualni pristup, motivirao polaznike edukacije na aktivno sudjelovanje te dao poticaj za primjenu stečenog znanja i korištenje mogućnosti u nastavnom radu.
Suzana Mohorović
Osnovna škola Vidikovac, Pula
 
Korisno i racionalno približavanje znanja o korištenju tehnologija učiteljima. Modul 3 (drugi dio) je konkretan i svidio se učiteljima. Mišljenja sam da će ga nazočni učitelji i koristiti. Voditelj je kompetentno obavio poučavanje.
 
Dijana Pažin
Osnovna škola Drago Gervais, Jurdani
 
Posljednja provedena radionica ICT Edu modul 3 (drugi dio) uspješno je provedena u OŠ Side Košutić Radoboj te naišla na vrlo pozitivan odjek među učiteljima. Ocijenjena je najkvalitetnijom i najkorisnijom do sada. Posebno pohvaljujemo voditelja radionice i zahvaljujemo mu na trudu i strpljenju.
 
Milena Veseljak
Osnovna škola Side Košutić Radoboj
 
Predavanje i radionice 2.dijela 3. modula konačno su ono što smo očekivali od samog početka ove edukacije. Šteta je samo što je toliko vrijednih nastavnih alata zbijeno u tako malo vremena pa su prevrijedni sadržaji obrađeni samo površno. Ovaj modul tebalo je obraditi najmanje kroz dva modula (a prvi i drugi spojiti u jedan) kako bi učitelji odmah bili kompetentni koristiti sve alate
Nada Horvat
Osnovna škola Visoko, Visoko
 
 
Vrlo korisno za nastavnike jer se susreću s inovacijama koje su im potrebne u radu sa učenicima.
 
Petar Gavrić
Industrijsko-obrtnička škola Pula
 

U Osnovnoj školi Bartola Kašića održana je radionica Modul 3 s kojom su sudionici bili veoma zadovoljni. Prvi termin je već održan, a drugi tek slijedi te se nadam da će biti isto tako uspješan.

Marijan Grbac
Osnvna Škola Bartola Kašića, Zagreb


| Zadnja izmjena 11. 6. 2013. u 14:00 sati |

Ravnatelji o projektu - modul 3 (prvi dio)

Radionica ICT Edu projekta je i u našoj skoli uspješno provedena. Povratna informacija nastavnog osoblja  o kvaliteti izvedbe i stupnju prihvacenosti sadržaja je vise nego odlična. Također se nadamo budućoj suradnji.

Ina Žderić
Srednja škola Fra Andrije Kačića Miošića, Ploče

U Osnovnoj školi Augusta Harambašića je održana radionicu ICT Edu modul 3 za one učitelje koji su se javili za sudjelovanje. Radionica je uspješno održana. Svojevrsnu poteškoću u ovako organiziranim radionicama predstavlja različito predznanje sudionika. Smatram da bi to trebalo imati u vidu.

Tomislav Filić
Osnovna škola Augusta Harambašića, Zagreb

Djelatnici moje škole iznimno su zadovoljni kvalitetom izvedbe i stupnjem usvojenosti sadržaja radionice ICT Edu. Iznimno je važno, u ovako ograničenim materijalnim mogućnostima škola, pružiti djelatnicima kvalitetnu podršku u njihovom osobnom i profesionalnom razvoju.

Krunoslav Belaj
Osnovna škola Andrije Palmovića, Rasinja

Vrlo smo zadovoljni projektom ICT Edu. Održan je Modul3, 1.dio. Vrlo smo zadovoljni radionicom, a posebno želim pohvaliti voditeljicu radionice.

Dragica Hrenić
Osnovna škola Podrute, Novi Marof

Profesori i ja jako smo zadovoljni provedbom edukacije u našoj školi.

Blaženka Kalčić
Druga srednja škola Beli Manastir, Beli Manastir

ICT Edu modul 3 vrlo uspjesno organiziran, kvalitetno izvedena s visokim stupnjem prihvacenosti sadrzaja od strane sudionika radionice.

Milidrag Marković
Gimnazija Županja, Županja

Zadovoljni smo provedenim edukacijama te podržavamo sve buduće aktivnosti ICT Edu u tom smislu.

Vladimir Mamula
Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića, Vrbovsko

Radionice su dobro organizirane i služe kao pomoć učiteljima u nastavi. Mislim da bi slijedeće radionice trebale imati više edukacija o izradi školskih ili drugih web stranica.

Mirko Šandrovčan
Osnovna škola Kloštar Podravski, Kloštar Podravski

Odlična nadogradnja stručnom usavršavanju, stručnost i neposrednost voditelja radionice je za svaku pohvalu. Zamjerka - plaćanje projekta od strane škole.

Blaženka Krgović
OŠ Ante Starčevića, Viljevo

Zadovoljni smo provedbom radionice ICT Edu projekta. Bilo je to općenito korisno, za nekoga nešto novo, za nekoga podsjetnik na nešto što već zna. U svakom slučaju uvijek je dobro saznati više.

Leonora Janota
Češka osnovna škola Jana Amosa Komenskog, Daruvar

Još jedna vrlo korisna i zanimljiva radionica. Učitelji su veoma zadovoljni, posebno voditeljicom radionice koja se trudi i uspijeva projekt učiniti pristupačnim i interesantnim.

Vedrana Radović
Osnovna škola Lapad, Dubrovnik

Budući da su sve učionice naše škole upravo opremljene računalom i projektorom, učitelji su dobili kvalitetne informacije o potrebi korištenja ICT tehnologije u pravom trenutku. Voditeljica je svojom profesionalnošću i otvorenošću pridobila sve sudionke za vrsnu suradnju.

Tatjana Lukic
Osnovna škola Bršadin, Bršadin

Edukacija je dobro koncipirana, a sadržaji su prezentirani na način da se vrlo brzo i jednostavno mogu iskoristiti u svakodnevnom radu naših nastavnika. Voditelj je bio dobro pripremljen, te je uspješno motivirao sudionike edukacije na aktivno sudjelovanje. Korisno i zanimljivo.

Josip Ivoš
Srednja škola Stjepana Sulimanca, Pitomača

Projekt je zanimljiv, dobro koncipiran i koristan u daljnjem radu.

Antonela Petrić
Osnovna škola Trstenik, Split

Projektom su zadovoljni učitelji, kako sa sadržejem projekta tako i s našim predavačem. Organizacijski nam odgovara jer se sve odvija u našoj školi te svi učitelji rado sudjeluju na ovakvim stručnim usavršavanjima.

Tatjana Knežević
Osnovna škola Ivan Kozarac, Nijemci

Vrlo edukativno i korisno za nastavu i djelatnike.

Majda Asanović
Osnovna škola Meje, Split

Vrlo koristan projekt, za svaku pohvalu. Preporučam ga svima. Oduševljena sam.

Blaženka Jelaš
Osnovna škola Retfala, Osijek

U današnjem užurbanom vremenu informatizacije, dobro je podsjetiti se na poznate stvari, ali i naučiti poneki novi detalj!

Stipica Mišura
Osnovna škola Antun i Stjepan Radić, Gunja

Zadovoljna sam s projektom, a posebno s voditeljem radionice.

Sanja Petranović
Osnovna škola Vladimir Nazor, Križevci

Važan dio stručnog usavršavanja. Uvijek donosi nešto novo, korisno za rad s današnjim generacijama.

Davorka Travan
Osnovna škola Jože Šurana, Višnjan

Projekt ICT je relativno uspješan, zbog toga što je namijenjen onima koji nisu savladali osnove, a takvih ima još uvijek dosta. Za ostale je prelagan.

Marijan Oršolić
Osnovna škola Mate Lovraka , Županja

Radionica ICT Edu je uspješno provedena u našoj školi. Učitelji osposobljeni i upućeni u novosti na mrežnim stranicama. Ovakve radionice bi trebale biti češće tako da bi ljudi bili u korak s novostima u radu internetske mreže. Način na koji je voditeljica radionice radila je bio zadovoljavajući s obzirom da su učitelji odmah i učili na konkretnom primjeru.

Marija Čović
Osnovna škola dr. Franje Tuđmana, Korenica

Radionica ICT Edu modul 3 je vrlo uspjesno organizirana, kvalitetno izvedena s visokim stupnjem prihvacenosti sadrzaja od strane sudionika radionice.

Josip Unukić
Osnovna škole Josipa Kozarca, Semeljci

Vrlo edukativna radionica u kojoj smo svi puno naučili. Interesantan i pristupačan način vođenja radionice koji je oduševio sve sudionike.

Zdenka Vukadin
Osnovna škola Petrijevci, Petrijevci

Iako je većina uitelja naše škole prošla niz radionica informatičkog obrazovanja i ova CARNET-ova radionica kroz Modul 3 dala je novine na inspirativan i konstruktivan način. Dobro koncipirana. Stečena znanja svakako su svakom od nas korisna u profesionalnom razvoju.

Ljiljana Kulaš-Jutrović
Osnovna škola Turnić, Rijeka

Prije svega zahvaljujem na pruženoj mogućnosti  podizanja  informatičkog znanja za nastavnike . Nastavnici su  zadovoljni  te spremni primijeniti stečena znanja .

Gordana Koludrović
Zagrebačka umjetnička gimnazija, Zagreb

U našoj je školi provedena radionica ICT Edu (modul 3). Na radionici su bili nazočni gotovo svi učitelji i stručni suradnici naše škole. Voditeljica radionice je svoj posao odradila profesionalno i kvalitetno, a sadržaj je za većinu sudionika bio zanimljiv, koristan i edukativan.:

Nada Peršić
Osnovna škola Vladimira Nazora, Potpićan

Vrlo smo zadovoljni ovim modulom. Nastavit ćemo i dalje s edukacijom.

Diana Goleš
Osnovna škola Rogoznica, Rogoznica

Projekt je ispunio moje očekivanje. Mišljenja sam da su učitelji dobili kvalitetne informacije o potrebi korištenja ICT tehnologije i načinu kako bez straha pristupiti istoj.

Neven Tešija
Osnovna škola Petra Kružića, Klis

Edukativno, interesantno i, najbitnije, jednostavno primjenjivo u nastavi.

Drago Mavrin
Osnovna škola Šećerana, Beli Manastir

Mislim da je i ovaj dio edukacije pomogao informatičkom usavršavanju svih sudionika. Očekujemo nove edukacije.

Nedjeljko Marinov
Osnovna škola Primošten, Primošten

Edukacija je korisna i potrebna.

Branko Luburić
Prometna škola, Rijeka

Dobro je da je ovakva vrsta edukacije pokrenuta, možda bi trebalo prilagoditi predznanju polaznika. Gotovo sav sadržaj edukacije meni je poznat, interval od jednu godinu između ciklusa je predug, možda bi trebalo provesti anketu o potrebama polaznika. Voditelj radionice je vrlo susretljiv i kompetentan.

Gordana Gazdić-Buhanec
Osnovna škola Antun Nemčić Gostovinski, Koprivnica

U našoj školi održana su do sada tri modula, odnosno radionice ICT  Edu. Smatram da je svako usavršavanje nastavnika korisno i dobro pa tako i ovo. Mišljenja nastavnika koji su bili na svim održanim radionicama su da su u prve dvije radionice uglavnom obrađene teme i osnovni načini rada na računalu koje i inače nastavnici koriste u svakodnevnom radu i mail komunikaciji, tako da je sadržaj tih radionica već bio poznat nastavnicima. Ovaj treći modul dao je nešto više spoznaja o prezentacijama i razmjeni znanja nastavnika u pogledu izrađenih zadataka ili vježbi koje nastavnici kao svoje uratke mogu objaviti.

Ljubica Kardum
Ekonomska škola Šibenik, Šibenik

Nastavljajući s edukacijom učitelja i stručnih suradnika, u suradnji s voditeljicom projekta, vrlo uspješno smo odradili programske sadržaje Modula 3 ( prvi dio ). Voditeljica je još jednom potvrdila naše mišljenje o njoj kao vrsnoj animatorici i poučavateljici. Radujemo se novom susretu. 

Stjepan Sokol
Osnovna škole Vijenac, Osijek

U našoj školi uspješno je provedena radionica ICT Edu Modul 3. Svi učitelji zadovoljni su provedenom radionicom, a posebno radom voditelja radionice.

Sekica Filko
Osnovna škola Antuna Mihanovića, Klanjec

Vrlo koristan i neophodan segment stručnog usavršavanja svakog prosvjetnog djelatnika.

Adriana Rubignoni-Cecić
Osnovna škola Brajda, Rijeka

Edukativno i korisno.

Branka Mencer
Osnovna škola Ivana Zajca, Rijeka

Kolegice i kolege koji su sudjelovali u projektu izuzetno su zadovoljni sadržajem i kolegicom predavačicom.

Nenad Tonković
Osnovna škola Đuro Pilar, Slavonski Brod

Projekt je sadržajan, izmjenjuje se više tema, a sve su zanimljive, korisne i upotrebljive u radu i osobnom stručnom usavršavanju.

Ivan Pikivača
Osnovna škola Fran Koncelak Drnje, Drnje

Velika pomoć učiteljima u radu u svrhu napretka u poučavanju.

Slavica Cingesar
Osnovna škola Izidora Poljaka, Višnjica

Projekt je dobro osmišljen, teme su dobro odabrane. Mislim da bi trebao biti obvezatan za sve nastavnike osim za one koji su položili ECDL tečaj. Edukatorica je odlična!

Filip Relja
Graditeljsko-geodetska tehnička škola, Split

Koristan i odlično prezentiran modul.

Tomislav Polanović
Osnovna škola Ksaver Šandor Gjalski, Zabok

Dobra organizacija, pogođen termin održavanja, iznimno smo zadovoljni sadržajem, a posebno kvalitetom rada voditeljice tijekom modula. Ova, kao i dosadašnje radionice, pomaže u povećanju razine informatičke pismenosti naših učitelja. Polaznici radionice aktivno su u njoj sudjelovali  i bili su njome zadovoljni, kao i  voditeljicom.

Ivo Klinac
Osnovna škola Vrgorac, Vrgorac

Projekt je dobro osmišljen. Realizacija je povjerena kompetentnim osobama. Primjeren svima koji su zaposleni u školi.

Darko Benčić
Osnovna škola Jabukovac, Zagreb

Komunikacija i odgovornost predavačice bila je na visokoj razini. Učitelji su se prijavljivali dobrovoljno za ovaj skup pa su rado prihvaćali ponuđeni sadržaj, iako dio učitelja već dosta zna o temi. Usavršavanje je organizirano za vrijeme zimskog odmora učenika, što je doprinijelo uspješnosti radionica. Problem je jedino materijalna situacija, no kad se cijena radionice podijeli na broj sudionika, onda je ona posve prihvatljiva.

Alemka Pliestić
Osnovna škola Mate Lovraka, Zagreb

Radionica je uspješno realizirana u planiranom vremenu. Sudionici nisu imali nikakvih primjedbi pa smatram da je radionica uspješno realizirana.

Slavko Kenđelić
Osnovna škola Ferdinandovac, Ferdinandovac

Stručna i kvalitetna provedba radionice od strane voditeljice uz kvalitetne i korisne primjere i angažman sudionoka. Prihvatljiv način edukacije, posebice zbog mogućnosti stalne komunikacije u slučaju potrebe. Pohvaljujem projekt.

Barbara Ferlak
Osnovna škola Čučerje, Zagreb

Projekt ICTEdu u našoj je školi izuzetno dobro prihvaćen. Radionica je provedena na zadovoljstvo svih polaznika edukacije, uz naglasak da s nestrpljenjem očekuju nastavak Modula 3.

Ivan Miličević
Osnovna škola Matije Petra Katančića, Valpovo

Vrlo uspješnom prezentacijom Modula 3, voditelj nas je upoznao sa sadržajima koji će nam koristiti u pripremanju nastave.

Ksenija Vukić
Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce, Koprivnica

Nakon uspješno održanoga trećeg modula edukacije, mogu reći isto što i za prva dva, uz dodatak da nastavnici još lakše pristupaju edukaciji obzirom da su im poznati ciljevi, metode i efikasnost. Računalo zaista postaje sastavni dio opreme (metode) nastavničkoga posla u svim njegovim segmentima.

Pavle Bucić
Gimnazija Požega, Požega

Zanimljivo i svrsishodno, prepuno dobrih uputa i informacija za primjenu u nastavi.Bilo bi poželjno odraditi veći broj sati obzirom da je jedan dio nastavnog kadra (stariji kolege), upravo zbog nedostatne obuke, nesklono primjeni i uporabi ovakvih mogućnosti u pripremi nastave.

Tatjana Zorić
Osnovna škola Krune Krstića, Zadar

ICT edukacija pruža našim učiteljima stjecanje novih znanja koja su im vrlo korisna u njihovom radu. Zadovoljni smo sa sadržajem edukacije i vrlo rado ćemo opet biti polaznici sljedeće edukacije.

Milivoj Smoljak
Osnovna škola Turanj, Karlovac

Odlično pripremljena i vođena radionica s puno praktičnih i korisnih sadržaja. Voditeljica izvrsna.

Petar Delić
Osnovna škola Ljudevit Gaj, Lužani

Izuzetno smo zadovoljni radionicom u sklopu Modula 3. Voditeljica radionice još jednom je sjajno obavila svoj posao. Vjerujem da će pripreme za nastavu biti još sadržajnije i kvalitetnije sa znanjima koje su nastavnici dobili u Modulu 3.

Marina Jovanić
Ekonomska škola Sisak, Sisak

Zanimljivo, korisno, za svaku pohvalu.

Zlata Hrček
Osnovna škola Đurmanec, Đurmanec

Uz ovakvog voditelja radionice, ne može biti nikako drugačije nego interesantno i korisno.

Biserka Maurer
Geodetska tehnička škola, Zagreb

Izvrsna radionica, ovaj puta su i informatički opismenjeni nastavnici čuli nešto novoga i naučili neke "trikove" korisne za rad u modernoj učionici.

Bibijana Šlogar
Gimnazija Antuna Gustava Matoša, Zabok

Projekt je vrlo koristan, sadržajan i poticajan. Potrebno nam je što više ovakvih edukacija u našim školama.

Mirela Mršić-Pavičić
Osnovna škola Ivan Mažuranić, Sibinj

Poštovani,vaše nam predavanje širi informatičko znanje, što nam je za rad veoma korisno.Hvala na suradnji!

Mirjana Kožljan
Osnovna škola Ivana Batelića, Raša

Primjereno, korisno, motivirajuće.

Snježana Barabaš Seršić
III. gimnazija Osijek, Osijek

U našoj školi krajem siječnja održana je radionica ICT Edu Modul 3. Radionica je korisna za stručno usavršavanje, kao i za pripremu i odrzavanje nastave, bila je odlično pripremljena i vođena. Svi su polaznici radionice bili njome vrlo zadovoljni aktivno.

Corrado Ghiraldo
Osnovna škola Vodnjan - Scuola elementare Dignano, Vodnjan

Radionice su provedene uspješno, ali bi trebalo izvršiti podjelu na više grupa među djelatnicima ovisno o njihovom informatičkom predznanju.

Davor Krnjeta
Osnovna škola Jordanovac, Zagreb

U našoj je školi radionica uspješno provedena. Posebne pohvale upućujemo voditelju radionice na jezgrovitom i pristupačnom načinu prezentaciije. Sadržaji su primjereni potrebama djelatnika u nastavi. Očekujemo nastavak suradnje.

Željka Gajdek
Srednja škola Topusko, Topusko

Izvještavam da je radionica provedena na zadovoljstvo svih nastavnika škole i s nestrpljenjem očekujemo drugi dio ovoga modula.

Davor Vidaković
Medicinska škola Ante Kuzmanića, Zadar

Dobra organizacija, pogođen termin odrzavanja (zimski praznici).Uključeni svi nastavnici i stručni suradnici Gimnazije.Povratna informacija sudionika, zadovoljstvo ukljčcenosti svih u rad, bez obzira na stupanj informatičke pismenosti pojedinca. Veliko hvala voditeljici naše radionice.

Ivanka  Skaric
Gimnazija Eugena Kumicica, Opatija

Zadovoljstvo nam je konstatirati kako je ICT radionica provedena uz puno profesionalnog pristupa I time dala željene rezultate u smislu ovladavanja novim vještinama I znanjima u skladu s programom radionice. Osobito treba naglasiti pristup voditeljice radionice koja je u našoj školi u Šibeniku, stvorila izvanrednu radnu I kolegijalnu atmosferu čime je učenje učinila ugodnim.

Senka Dodig
Turističko-ugostiteljska škola Šibenik, Šibenik

Zahvaljujući dobroj suradnji s voditeljem radionice u našoj školi koji obogaćuje informatičku pismenost naših učitelja i ove godine smo organizirali edukaciju. U svakom modulu svaki od učitelja dobiju poneku novu informaciju i razvija vještinu korištenja digitalnih materijala.  Voditelj je otvoren za sva pitanja polaznika edukacije i naša ocjena njegovog rada je visoka.

Tihomir Cvrtila
Osnovna škola Domašinec, Dekanovec

Projektom ICT Edu svi nastavnici su zadovoljni. Bila je to prilika da ponovimo i produbimo znanje. Velika je prednost što se stručno usavršavanje odvijalo u školi. Očekujemo daljnju suradnju.

Sanja Prelogović
Osnovna Škola Đuro Ester, Koprivnica

Provedenu radionicu sudionici radionice cjenjuju najvišom ocjenom. Ističu svoje zadovoljstvo onim što su poučavani, ozračjem na radionici, odnosom voditeljice radionice, aktualnošću sadržaja, individualnom pristupu ...Drže da će im sadržaji kojima su podučavani koristiti u svakodnevnom radu i da će im pomoći u daljnjem usavršavanju.

Nikola Popović
Osnovna škola Mladost, Osijek

Radionica je provedena uz jako dobru prezentaciju voditelja. Modul 3 nudi korisne i upotrebljive informacije koje će sigurno unaprijediti rad nastavnika.

Gordana Ramušćak
Srednja škola Čakovec, Čakovec

Iznimno smo zadovoljni sadržajem, a posebno kvalitetom rada tijekom modula voditeljice, koja jako dobro zna što i kako – izvrsna je metodičarka i postavila je standard ispod kojega ne biste smjeli ići s predavačima. Mi smo jako zahtjevan kolektiv, ali nas je uspjela oduševiti. Ukoliko modul ide dalje, molimo da nam ubuduće uputite baš nju.

Mirjana Knežević
Osnovna škola Stenjevec, Zagreb

Sudionici radionice su uglavnom imali pozitivne komentare. Tema je zanimljiva i primjenjiva u svakodnevnoj praksi. Svakako i dalje treba ovakav vid edukacije.

Vlasta Opačak
Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđera Boškovića, Osijek

Uspješno je provedena radionica ICT Edu Modul 3. Suradnja s vodiljem radionice je uvijek hvalevrijedna.

Asja Jelaković
Škola za medicinske sestre Mlinarska, Zagreb

Za voditeljicu radionice imamo samo riječi pohvale. Održala je modul profesionalno i korektno. Predavanje je bilo prilično zanimljivo. Voditeljica je imala puno razumijevanja za informatički nepismene djelatnike te je sa velikim razumijevanjem odgovarala na svako postavljeno pitanje. Predavanje je bilo prilično edukativno i svakako će koristiti svima koji su bili na modulu.

Tomislav Barun
Osnovna škola Žitnjak, Zagreb

U Skoli za primalje u Zagrebu, krajem prosinca odrzana je radionica ICT Edu Modul 3. Radionica je bila odlicno pripremljena i vodena. Voditelj je vodio na iskusan, razumljiv i zanimljiv nacin, ubacujuci ponegdje svoj nenametljiv, zabavan humor, tako da nam ni jednog trenutka nije bilo dosadno. Svi polaznici radionice aktivno su u njoj sudjelovali  i bili su njome zadovoljni, kao i  njezinim voditeljem,  jer su  dobili  objasnjenja za ono sto im do sada nije bilo jasno i saznali su mnogo novoga, korisnoga za strucno usavrsavanje, kao i  za pripremu i odrzavanje nastave.

Gordana Tobisch
Škola za primalje, Zagreb

Sadržaj projekta je obuhvatio potrebe nastavnika te je vrlo važno da se nastavi.

Branko Mrčela
Elektrotehnička škola Split, Split
 
Modul 3 je još jedna korisna i maksimalno primjenjiva edukacija iz područja ICT tehnologija. Stručna voditeljica i interesantni sadržaji. Nestrpljivo iščekujemo drugi dio ovog modula.
Zrinka Dejanović
Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića, Staro Petrovo Selo
Korisno, potrebno, poticajno!
Tatjana Bandera-Mrakovčić
Osnovna škola Nikola Tesla, Rijeka
 
Izvanredno organizirane radionice s aktualnim sadržajima.
Draženka Jurec
Srednja škola Zabok, Zabok
 
Projekt ICT Edu je nadasve koristan, potreban i zanimljiv učiteljima. Učitelji su u potpunosti prihvatili sadržaje i zadovoljni su načinom predavanja. Ova, kao i dosadašnje radionice pomaže u povećanju razine informatičke pismenosti naših učitelja. Takvo znanje poslužit će našim kolegama da sve više koriste inf. tehnologiju u svakodnevnom radu. Svakako treba nastaviti ovaj projekt.
Suzana Mohorović
Osnovna škola Vidikovac, Pula
 
Radionica je uspješno provedena uz izvrsnu prezentaciju voditeljice koja se uspješno prilagodila svim sudionicima, on ima s više iskustva, kao i onima koji još nisu dovoljno obučeni za rad s računalom. Naučili smo nove mogućnosti korištenja nastavnih sadržaja i primjene računala u nastavi kroz jednu opuštenu, ali radno i uspješno provedenu radionicu.
Marija Krupić
Srednja škola Ivana Trnskoga, Hrvatska Kostajnica
 
Radionica ICT Edu projekta Modul 3 provedena je u našoj školi na vrlo stručan i inspirativan način. Dobili smo nove i korisne informacije koje će nam pomoći u radu.
Darko Čižmek
Osnovna škola  Markuševec, Zagreb
 
Interesantan, potreban, koristan i takvu edukaciju trebalo bi provoditi bar dva puta u jednoj školskoj godini.
Marina Jovanić
Ekonomska škola Sisak, Sisak
 
Vrlo korisno i upotrebljivo, premda meni osobno nije novina, uvijek se nađe nešto korisno i zanimljivo. Svakako potrebno za učitelje.
Nedjeljka Debelić
Osnovna škola Centar, Rijeka
 
Inspirativno, konstruktivno, korisno za profesionalni razvoj, neophodno za budućnost.
Kim Anić
Osnovna škola Kozala, Rijeka
 
Izuzetno smo zadovoljni ICT Edu - modulom 3 (1. dio) kao i voditeljicom radionice. Ovaj puta su i informatički pismeni učitelji naišli na zanimljive i korisne novine koje će svakako primjenjivati u radu. Pohvala za organizaciju i način provedbe svih modula do sada.

Tanja Stanković
Osnovna Škola Čavle, Čavle

Radionica je bila dobro koncipirana, uz stručnu izvedbu. Moduli su odlična prilika za obnavljanje, sistematiziranje i usvajanje novih znanja, te su prihvaćeni od sudionika radionica. Radionice pružaju priliku usavršavanja svih zaposlenih uz prihvatljive troškove za školu.

Nataša Vibiral
Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar, Bjelovar

Veoma smo zadovoljni sadrzajem Modula 3. Obnovili smo svoja znanja i usvojili mnoge korisne "korake" u brzem pronalazenju potrebnih informacije na internetu.

Suzana Šegota
Osnovna škola Juršići, Svetvinčenat

Svaka radionica koja se provede donosi nešto novo učiteljima i djelatnicima koji su je pohađali, što ovisi o predznanju polaznika. U svakom slučaju treba nastaviti s ovakvim oblicima edukacija jer one doprinose stručnom razvoju svakog pojedinca u informatičkom znanju...

Vjekoslav Pintar
Osnovna škola Skrad, Skrad

Naši su profesori i ja osobno vrlo zadovoljni kvalitetom i izvedbom projekta. Napominjem, međutim da smo većinu prezentiranog već usvojili i koristimo, budući da smo prva škola u Hrvatskoj koja je uvela korištenje iPad-a u interaktivnom odnosu jedan na jedan, pa smo imali i niz edukacija od stručnjaka iz podružnice Apple-a.
Tomislav Franušić
Dubrovačka privatna gimnazija, Dubrovnik
 
Projekt ICT Edu je nadasve koristan, potreban i zanimljiv učiteljima. Učitelji su u potpunosti prihvatili sadržaje i zadovoljni su načinom predavanja. Ova, kao i dosadašnje radionice pomaže u povećanju razine informatičke pismenosti naših učitelja. Takvo znanje poslužit će našim kolegama da sve više koriste informatičku tehnologiju u svakodnevnom radu. Svakako treba nastaviti ovaj projekt.
Suzana Mohorović
Osnovna škola Vidikovac, Pula
 
Učitelji su bili veoma zadovoljni održanom radionicom 3. modula te željno očekuju 2.dio. Svakako je ovakav vid stručnog usavršavanja dobro došao jer se u njega uključuju gotovo svi učitelji koji rade u školi.
Klara Švraka
Osnovna škola Vitomir Širola-Pajo, Nedešćina
 
Realizacijom modula 3 imali smo priliku utvrditi ili proširiti znanje. Naglašeno uspješnim vođenjem i konstruktivno zamišljenom radionicom edukacija u ovom smjeru ima itekako veliku ulogu. Treba nastaviti dalje.
Vera Eftimov
Osnovna škola Bilje, Bilje

| Zadnja izmjena 18. 1. 2013. u 13:02 sati |

Ravnatelji o projektu - modul 2

Ovakve radionice su korisne i poželjne, osim općih sadržaja mislim da bi bilo nužno uvesti i posebne sadržaje koji bi se mogli primjeniti i u strukovnim predmetima, a svakako omogućiti i sudjelovanje učenika i nastavnika u video konferencijama gdje bi se učenici i nastavnici upoznali s tehnološkim i radnim procesima nužnim za poboljšanje stručnih kompetencija.
Milivoj Gospić. prof.
Gospodarska škola Istituto profesionale Buje
 
Edukatorica je vrlo stručno, postupno i razumljivo odradila seminar. Gradivo je logični slijed prethodnog modula. Sadržaji su korisni i primjenjivi u odgojno-obrazovnom procesu te omogućuju efikasniju komunikaciju između učenika, nastavnika pa i roditelja. Sve je super. Treba tako nastaviti i u idućem razdoblju.
Luka Mladinović, prof.el.
Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod
 
Radionica je uistinu ispunila svrhu odnosno vjerno pokazala nastavnicima sve mogućnosti za unapređenje nastave primjenom računala.  
Tihomir Tomčić, dipl. ing.
Strukovna škola Vice Vlatkovića
 
Radionica dinamična, vrlo uspješne poveznice sa nastavom i konkretne mogućnosti primjene.
Biserka Špiljak, prof.
Osnovna škola Viktora Kovačića
 
Radionica je bila poučna, korisna, učinkovita, velika pomoć sudionicima nastavnog procesa u realizaciji redovite nastave i ostalih oblika odgojno-obrazovnog rada u osnovnoj školi.
 
Darinka Pokos
Osnovna škola Vladimir Nazor, Budinšćina
 
Korisno, zanimljivo i dinamično. Treba nastaviti dalje.
Zrinka Dejanović, dipl. pedagog
Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića
 
Prošle godine sam vidio da pojedini djelatnici imaju problema s primanjem i slanjem maila, a da po novom zakonu svako stručno usavršavanje trebaju sami prijaviti. Naravno, nije mail samo za to nego je to nešto bez čega se danas ne može. Stoga sam doživio radionice kao prigodu za jedan brz i besplatan tečaj čije spoznaje se mogu konkretno primjenjivati u praksi. Kada sam ove školske godine dobio upit želim li nastaviti, nije bilo dvojbe. Ove godine smo to opet napravili u dva termina i pokazalo se da su mnogi iznimno iznenađeni što se sve može vidjeti i primjeniti u nastavi, a ponuđeno je na internetu. Ovakvi projekti su potrebni u školama i ovim putem vas potičem na osmišljavanje novih.
Drago Iličić
Osnovna škola "Antun Gustav Matoš" Vinkovci
 
Projekt je u našoj školi odlično prihvaćeni od samog početka. Kvaliteta sadržaja koji su nastavnicima prezentirani u sklopu modula 2 je nedvojbena kao i mogućnosti njihove uporabe u nastavi. Meni kao ravnatelju puno znači što se projekt odvija u našem prostoru, te smo u mogućnosti odabrati dan i vrijeme održavanja radionica bez diranja redovite nastave i to uz veliku uštedu na putnim troškovima. Ovakvom organizacijom svi nastavnici mogu sudjelovati, a radno ozračje je na radionicama bilo iznad očekivanja.
Bojan Lugarić
I. OŠ Vrbovec
 
Program je privatljiv, jednostavan i primjeren učiteljima . Primjenjiv je u svakodnevnom radu te se uz njega može pojednostavniti rad u redovnoj nastavi.
Mirko Mamić
Osnovna škola Ston

Smatram da je projekt ICT Edu itekako koristan i zanimljiv učiteljima. Nudi nam niz suvremenih načina poučavanja učenika. Posebno je sustavno obrađeno svako nastavno područje iz pojedinih predmeta. Učenici i sami mogu putem Učilice proširiti ili provjeriti svoje znanje. Učitelji za svaki predmet mogu naći dodatne materijale za nastavu. Isto tako mogu naći sve važne podatke o stručnom usavršavanju. Dakle sve imamo na jednome mjestu, uvijek dostupno, aktualno i korisno. Nadamo se da ćemo i dalje uspješno surađivati. Srdačan pozdrav i puno uspjeha u radu.
Marina Sabolović, prof.
Osnovna škola Luka, Sesvete
 
Suvremeno je vrijeme prije svega vrijeme medija i zahtijeva sposobnost njihova korištenja, komuniciranja s njima i pomoću njih, te sustavno  praćenje noviteta. Osim usavršavanja u struci, nužno je usavršavanje i na ovom području. Sadržaji koje nude moduli usavršavanja u ICT Edu projektu zanimljivi su, korisni, potiču učitelje na osobni angažman, vlastite projekte i uspostavljanje novih komunikacijskih veza učitelja i učenika. Svaka pohvala voditeljima Projekta i edukatorima na terenu za sustavnost u edukaciji i različitost sadržaja koji Projekt obuhvaća. Radujemo se novim edukativnim susretima i novim spoznajama!

Mirko Golovrški, dipl.pedagog
Osnovna škola „Mato Lovrak“, Nova Gradiška

Pohvala za održanu radionicu na vrlo pristupačan i stručan način.
Milena Veseljak,dipl.uč.
Osnovna škola Side Košutić Radoboj
 
Radionica je bila izvrstan primjer edukacije koja je stigla ka korisniku,a ne kao što je uobičajeno,da korisnik putuje cijelom Hrvatskom da bi se educirao. Takav način rada financijski je prihvatljiv školama,a svi učitelji na jednom mjestu uz stručnog i kreativnog edukatora  i ravnatelja motivirani su ,zadovoljni i ispunjeni u timskom radu. Dragocjena  iskustva stečena na radionici završit će kod krajnjih klijenata-učenika i roditelja što je najvrjedniji dio projekta jer mnogi ne znaju koliko široke mogućnosti novih načina učenja pruža Carnet sa svojim uslugama. Zadovoljno smo napustili edukaciju i veselimo se novom modulu. Čestitamo cijelom Carnetovom timu.
Ivana Jelinčić Lasić, dipl. psiholog
Srednja škola Gračac

| Zadnja izmjena 2. 2. 2018. u 11:14 sati |

Ravnatelji o projektu - modul 1

Ovo je projekt koji u našim školama širinom i obuhvatnošću odgovara potrebama osposobljavanja za upotrebu informacijskih tehnologija i potiče njihovu primjenu u odgojno-obrazovnom procesu. Nakon iskustava stečenih završetkom prvoga modula možemo reći kako je projekt organizacijski do sada najprihvatljiviji jer se odvija u samim školama, a time je i najučinkovitiji jer obuhvaća praktički sve nastavnike. Njegova obuhvatnost se ogleda u jasnoći ciljeva, promišljenosti, dugoročnosti i temama koje odgovaraju na najvažnija pitanja i dileme oko korištenja informacijskih tehnologija u školi, ali i izvan škole. Veselimo se drugom modulu koji je predviđen za šk. god. 2011./2012.
Ravnatelj: Pavle Bucić, dipl. ing.
Gimnazija Požega
 
Velika većina sudionika ističe svoje zadovoljstvo i korisnost edukacijom. Oni koji su ovladali potrebnim znanjima i vještinama imali su prigodu provjeriti ih, a oni drugi imali su prigodu naućiti. Odlično vođena edukacija.
Ravnatelj: Nikola Popović
Osnovna škola "Mladost", Osijek
 
Radionica ICT Edu je uspješno realizirana. Edukatorica je na vrlo razumljiv i poticajan način prezentirala sadržaje i uvodila sudionike u rad. Tijekom rada vladala je opuštena atmosfera. Vjerujem da će nam svima biti na daljnju korist sudjelovanje u ovom projektu.
s. Mandica Starčević, ravnateljica
Katolička osnovna škola, Šibenik
 
Kvaliteta izvedbe radionice ICT Edu projekta bila je na vrlo visokoj razini. Sve obrađene teme prezentirane su i razjašnjene na jednostavan i svima prihvatljiv način. U radionici je sudjelovalo osam naših nastavnika, budući da smo još mala škola, privatna gimnazija, koja uz svoje stalne djelatnike upošljava određeni broj vanjskih suradnika koji su uglavnom istu radionicu već prošli u svojim matičnim školama. Reakcije kolega bile su redom pozitivne, a razrednici su odmah prihvatili i već započeli realizirati neke od ponuđenih tema. Sve u svemu iz naše škole možemo Vam poslati samo pozitivne povratne informacije.
Ravnatelj: Tomislav Franušić
Dubrovačka privatna gimnazija
 
Zahvaljujemo Vam za radionicu kojom ste nam otvorili novu dimenziju u informatičkom opismenjavanju naših nastavnika. Mišljenja smo da je projekt vrlo koristan i neophodan svim nastavnicima, a sadržaji ponuđeni na Vašim mrežnim stranicama posebno su zanimljivi razrednicima. Svi ponuđeni informatički sadržaji lako su primjenjivi, a edukator ih je uspio na prihvatljiv i jednostavan način približiti svim polaznicima radionice, bez obzira na njihovo dosadašnje predznanje. Nadamo se nekom novom (sličnom) nastavku ove teme.
Ravnateljica: Nada Stanić, prof.
Ugostiteljsko-turističko učilište, Zagreb
 
Radionice ICT Edu projekta su protekle u motivirajućem i poticajnom ozračju ponavljanja poznatoga (za nas koji smo stekli ECDL diplomu) kao i stjecanju novih znanja i vještina s područja informatike. Kolegice i kolege su izvrsno prihvatili edukaciju, a edukator je svoj dio odradio motivirajuće i korektno.
 
Ravnateljica: Marica Cik Adaković, prof.
OŠ Virje
 
Radionica ICT Edu projekta održana za djelatnike naše škole bila je vrlo stručna, dinamična i aktivna za sve sudionike. Učitelji i stručni suradnici su oduševljeno komentirali sam projekt a posebno edukatoricu. Svakako će nam novi prezentirani sadržaji biti korisni u budućem radu. S nestrpljenjem čekamo nastavak edukacije.
                                                                                              Ravnateljica: mr. sc. Anica Birač
OŠ Josipa Matoša, Vukovar
 
Sadržaji i načini provedbe, prema mišljenju većine sudionika, korisni su i zanimljivi. Sve pohvale organizatoru i izvođaču.
Ravnatelj: Branko Mrčela, prof.
Elektrotehnička škola Split
 
Prigodom uručivanja Potvrde o stručnom usavršavanju svakog nastavnika i stručnog suradnika sam upitala za mišljenje o provedenoj radionici ICT Edu projekta i dobila vrlo pozitivnu povratnu informaciju. Ukratko: zanimljivo, korisno, dobro provedeno.
Ravnateljica: Ina Marić
Škola za tekstil, dizajn i primijenjene umjetnosti Osijek
 
Radionica ICT Edu projekta je bila vrlo korisna i zanimljiva. Velika većina učitelja u našoj školi već duže koristi e-mail i Internet, ali su sa zanimanjem pratili i sudjelovali u radu. S velikom pažnjom smo pratili dio edukacije o sigurnom radu na internetu. Posebno pohvaljujem  našu edukatoricu, koja je doista na slikovit i iscrpan način vodila ovu edukaciju.
Ravnateljica: Snježana Vinarić, prof.
OŠ "Antun Mihanović" Slavonski Brod
 
Svi smatramo da je ovakva edukacija trebala biti provedena mnogo ranije. Kvaliteta izvedbe bila je na visokoj razini, edukator je strpljivo obrazlagao dio po dio programa, vodeći računa o svakom sudioniku i različitim predznanjima. Nekoliko učitelja koji su pred mirovinom i ne služe se računaloms velikim su zanimanjem pratili dio o sigurnosti na internetu, a uz pomoć kolega upoznali su PORTAL ZA ŠKOLE. Oni učitelji koji se služe elektroničkom poštom, ali ne CARNET-ovom, upoznali su određene razlike u postavkama između sustava. I svima ostalima koristilo je što su dobili prikladno sistematizirana znanja.
Ravnateljica: Slavica Zrilić, prof.
OŠ Dore Pejačević Našice
 
U našoj školi smo bili veoma zadovoljni sa iscrpnim i slikovitim izlaganjem edukatorice koja je osim iznošenja redovitog programa i praktično pomagala sudionicima predavanja u radu na njihovim računalima. Svi sudionici imali su laptope i bili su spojeni na internet.
Predavanje je potaknulo diskusije o konkretizaciji svega iznesenog te potrebi donošenja zaključaka na razrednim vijećima, učiteljskom vijeću i sastancima roditelja.
                                                                Ravnatelj: Zlatko Kraljić
OŠ Beletinec
 
Raduje me što mogu izreći zadovoljstvo održanim radionicama ICT Edu. Voditelj našeg stručnog usavršavanja odradio je posao u potpunosti i s puno entuzijazma. Učitelji, tajnik, stručni suradnici i ja osobno dobro smo prihvatili sadržaje koji su nam prezentirani, ocjenjujući ih zanimljivima i primjenjivima u svakidašnjem radu. Veselimo se daljnjoj suradnji.
Ravnateljica: Ksenija Vujanović-Juras
OŠ Josipa Kozarca Slatina
 
Radionica ICT Edu projekta je uspješno provedena u OŠ Jagodnjak. Predavač kao i kvaliteta izvedbe radionice je bio odličan.
Ravnatelj: Lazo Kljajić
OŠ Jagodnjak
             
Iako se radi o poznatim temama za većinu nastavnika, edukatorica ih je prezentirala na suvremen i zanimljiv način. Naši su nastavnici ove radionice prihvatili dosta ozbiljno i radno. Imali su priliku doznati i naučiti nešto novo. Posebno su bili oduševljeni informacijom da na CARNET-ovim stranicama mogu pronaći materijale za izvođenje nastave.
Ravnateljica: Suzana Đurđević
Ekonomska i trgovačka škola, Dubrovnik
 
Sa zadovoljstvom mogu potvrditi da je od strane sudionika radionica ICT Edu izuzetno dobro prihvaćena, te da je kvaliteta izvedbe bila na visokoj razini. Edukacija je u svakodnevnom radu zasigurno bila od velike koristi.    
Ravnatelj: Ivan Nenadić
OŠ Ane Katerine Zrinski, Retkovci
 
Program je izveden na vrlo jednostavan i razumljiv način, no vjerujem da je predavač imao određenih poteškoća, obzirom da je grupa bila vrlo "šarena" po stupnju snalaženja na kompjuteru. Tako je i prihvaćenost sadržaja stupnjevana -  od " i što ćemo sad s tim" do -  "dobili smo nove i korisne informacije koje će nam pomoći u radu ".
Ravnateljica: Branka Špoljar
Glazbena škola Alberta Štrige, Križevci
 
Projekt ICT Edu na prihvatljiv način omogućio je da oni koji vladaju informatičkom pismenošću ponove ono što znaju i ujedno na radionici pomognu učiteljima koji nisu toliko informatički osposobljeni. Kod nas u školi puno smo radili na prevenciji cyberbullynga i sigurnosti na internetu pa smo u tom dijelu dobili potvrdu našeg rada. Voditelj naših radionica metodično, simpatično i stručno omogućio je članovima Učiteljskog vijeća da uče, ponavljaju i provedu kvalitetno zajedničko vrijeme u usavršavanju, bez napora. Mislimo da su ovakva zajednička usavršavanja za kolektiv izvrsna.
 
Ravnateljica: Branka Sironić, profesor pedagogije ,v.r.
OŠ „Monte Zaro", Pula

 

Kvaliteta izvedbe je bila na najvišoj razini od strane edukatora. Svi učitelji su bili  na radionici.  Ugodno smo se osjecali i naucili puno novih sadrzaja.
Ravnatelj: Krešimir Bajić
OŠ Ivan Leko, Donji Proložac
 
Provedena radionica u OŠ Sukošan je u potpunosti ispunila svoju svrhu. Edukatorica je na vrlo pristupačan ali i nadasve stručan način pojasnila sve pojmove koji su pred nju postavljeni kao teme predavanja što nije bilo nimalo lako s  obzirom na vrlo različitu razinu educiranosti naših učitelja. Stoga i  ubuduće pozdravljam ovakve akcije.
Ravnatelj: Branimir Peričić
OŠ Sukošan
 
Edukator nas je kvalitetno proveo kroz sve prezentacije i radionicu. Velika većina učitelja je mladja i već  se višestruko susretala s ovim područjem, znakoviti dio učitelja već su iskusni "useri", a svakako je bilo i noviteta koje će moci uspješno implementirati u nastavi.
Ravnatelj: Mario Španja
OŠ Selca
 
Sve pohvale ICT Edu projektu. Radionica je bila vrlo korisna i zanimljiva čak i onima koji se već duže godina koriste e-poštom i  internetom, a svakako je pridinijela masovnijem korištenju adresa iz sustava skole.hr. Sve pohvale edukatoru koji je učinio radionicu zanimljivom i razumljivom onima s manje informatičkog znanja.
Ravnateljica: Vlatka Zahirović,prof.
OŠ Kralja Tomislava, Našice

Mišljenja smo da je edukacija postigla svoju svrhu i u potpunosti smo zadovoljni edukatoricom.

Ravnatelj:  Josip Šikić, prof.
OŠ "Vladimir Gortan", Rijeka

 
Radionice održane u sklopu projekta ICT Edu osvijestile su vrijednost interneta u obrazovanju, kao i opasnosti koje izviru iz njegova korištenja. Mislim da je ovakav tip stručnog usavršavanja potreban, budući da se odvija u poznatoj okolini te ne predstavlja dodatni teret za nastavnike i stručne suradnike. Korist koju će imati sudionici radionica uglavnom se ogleda kroz upoznavanje s mogućnostima interneta u pripremi i obradi nastavnih jedinica, kao i o brzom  pristupu potrebnim informacijama. Također, nastavnici, posebno iskusnije kolege, moći će bolje razumijeti učenike u njihovom odnosu prema informacijama koje se nalaze na internetu. Na taj način mogu prenijeti svoje spoznaje učenicima i njihovim roditeljima te im pomoći u sigurnijem korištenju računala, odnosno interneta.
 
Ravnatelj: Tomislav Budimir, prof.
OŠ Ivana Mažuranića, Obrovac Sinjski, Han
 
Provedena radionica ICT Edu projekta u našoj je školi kvalitetno i stručno provedena. Kolege učitelji su u potpunosti prihvatili sadržaje i zadovoljni su načinom predavanja
.
Ravnatelj: Zlatko Sušan
OŠ Opuzen
 
Zadovoljni smo edukacijom u svakom pogledu. Nemamo primjedbe već samo pohvale.
Ravnateljica: Davorka Parmač, prof.
Osnovna škola Rivarela Novigrad
 
U Graditeljskoj obrtničkoj i grafičkoj školi u Splitu uspješno su provedene radionice ICT Edu projekta, kroz koje je prošlo 64 nastavnika. Sadržaji su prihvaćeni od svih nastavnika. Predavač je bio izvrstan. Očekujemo još ovako dobrih projekata.
Ravnatelj: Ivan Kovačević
Graditeljska obrtnička i grafička škola u Splitu
 
Edukacija ICT Edu u Osnovnoj školi Trpanj bila je kvalitetna i zanimljiva. Ovo nije samo mišljenje ravnatelja, već i ostalih učitelja koji su prisustvovali edukaciji. O zanimljivosti edukacije dovoljno govori podatak da nam je dio popodneva i večeri prošao jako, jako brzo. Hvala svima koji su osmislili ovaj projekt.
Ravnatelj: Josip Ferri
OŠ Trpanj
 
Voditelj  radionice  vodio je radionicu zanimljivo s praktičnim primjerima, posebno o prijetnjama utjecaja medija na najmlađe. Otvarala su se pitanja kako prijetnje prepoznati i kako učenicima i roditeljima u tome pomoći. Voditelj je s nekoliko primjera ilustrirao moguće prijetnje uz upute kako je bolje činiti. Radionica je pokazala ranjivost i odraslih, pa i učitelja (s obzirom na prezentirana iskustva sudionika radionice), pa je takav oblik radionice dobrodošao zbog osvješćivanja prikrivene prijetnje i načina pružanja potrebnih informacija učenicima i njihovim roditeljima u ublažavanju istih.
Učitelji i stručni suradnici prihvatili su radionicu i provodili jeprofesionalno, suradnički, te aktivno u njoj sudjelovali, čemu je doprinijelo neposredno i zanimljivo vođenje voditelja radionice. Ocjena? - Potrebno i pohvalno.
Ravnatelj: Josip Strmečki, prof.
OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica
 
Kvaliteta izvedbe radionica je odlična. Stručno i pedagoški su osmišljene i odgovorno realizirane od strane voditelja. Prihvaćenost sadržaja ocjenjen kao vrlo koristan i primjenjiv u svakodnevnom radu učitelja.
Ravnatelj: Zdravko Delaš
OŠ Split 3
 
Sudionici radionica ICT Edu projekta - 1. modul jako su zadovoljni stručnom prezentacijom koordinatorice, a jednako tako i sadržajem prezentiranog. Kroz dvije radionice edukaciju su obavili svi djelatnici. Svi sudionici dobili su diplome. Materijal s radionica dostupan je svim učiteljima. Izuzetno smo zadovoljni stručnim kompetencijama, načinom komunikacije i susretljivošću naše koordinatorice.
Ravnateljica: Sanja Šakoronja, prof.
Osnovna škola Oroslavje
 
Seminar je bio zanimljiv i dinamičan. Predstavljeni sadržaj u potpunosti  je bio razumljiv. Predavačica  je ostvarila postavljeni cilj, a to je da u trenutku kada su neki sadržaji polaznicima od ranije bili poznati, ipak na zanimljiv način prikaže problem i rješenje. Ovim predavanjem, produbili smo bazu znanja u prijaznoj i ugodnoj atmosferi uz osjećaj osobnog napretka.
Ravnatelj: Darko Bašić, prof.
Elektroindustrijska i obrtnička škola Rijeka
 
Učitelji su bili zadovoljni prezentiranim sadržajima radionice. Predavačica je bila na zavidnom nivou. Možda bi trebalo pri organizaciji ovakvih radionica planirati rad s onima koji su napredni u informatičkom znanju od onih koji su tek na početku.
Ravnatelj: Zdravko Furlan, prof. v.r.
OŠ Otok
 
Radionice ICT Edu projekta koje su bile u našoj školi su jako dobro prihvaćene od sudionika, a kvaliteta izvedbe je bila iznad očekivanja.
Ravnatelj: Anto Delač
Elektrostrojarska obrtnička škola
 
Način izlaganja na  radionici edukatorica je prilagodila kolegicama i kolegama, tako da su svi od reda odlično prihvatili i aktivno sudjelovali u provođenju. Kako većina nastavnika ima položen ECDL neki dijelovi radionice su im poznati pa bi možda ubuduće trebalo razmisliti koji sadržaji bi im bili interesantniji. Dakle, podržavamo ovakav vid stručnog usavršavanja nastavnika.
Ravnatelj: Drago Bagić, prof.
II. gimnazija, Zagreb
 
Projekt je izrazito visoke kvalitete i dobrodošao svima koji žive i rade s mladima i djecom. Visokoj prijemljivosti na samoj radionici uveliko je pridonijela edukatorica svojom znanjem, krativnošću, bogatstvom metodologije i nadasve istaknutim poštovanjem prema čovjeku kao najbitnijoj čeliji društva. Hvala puno! Prekrasno je s Vama učiti.
Ravnateljica: Vera Eftimov
OŠ Bilje
 
U današnje vrijeme interneta ovaj projekt  ICT Edu je svakako dobro došao u usavršavanju i edukaciji učitelja, profesora i stručnih suradnika u osnovnim i srednjim školama. Naučit ćemo koristiti webmail, portale CARNET-a ( učilicu, lms) te se upoznati se s važnom temom sigurnost na internetu. Ti sadržaji već duže vrijeme nalaze se na mreži, a mi ih u školama ne koristimo u dovoljnoj mjeri. Svaka pohvala i puno uspjeha u radu.
Ravnateljica: Marica Radojčić, prof.
OŠ "Braća Bobetko" Sisak
 
Sve pohvale projektu jer je svako ulaganje u znanje napredak. Učitelji su oduševljeni, jer su i oni svjesni da moraju biti informatički pripremljeni i da bez stalnog ulaganja nema modernog učitelja budućnosti. Još jednom velika pohvala CARNET-u, ali i Agenciji za odgoj i obrazovanje i Ministarstvu znanosti i obrazovanja koji taj projekt prate.
Ravnateljica: Marina Markić, prof.
OŠ Ivana Mažuranića, Vinkovci
 
Projekt ICT Edu još je jedan od načina edukacije nastavnika. Svakako ga treba pozdraviti i sa zadovoljstvom usvojiti i primijeniti.
Ravnateljica: dr. sc. Jadranka Mustapić-Karlić, prof.
Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci
 
Moje je mišljenje da se trebamo informatički usavršavati. Pokrenuti projekt ICT Edu svakako je za pohvalu jer sustavno educira sve učitelje i prosvjetne radnike i omogućuje im nove izazove. Posebno je važna tema vezana uz sigurnost na internetu. Svima nam je u interesu stati na kraj nečemu nepoželjnom, a služiti se onim što je jako dobro.
Ravnatelj: Mirko Golovrški, dipl. pedagog
OŠ „Mato Lovrak“, Nova Gradiška

 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju