preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 24. 5. 2018. u 16:20 sati |

Hosting usluga za srednje i osnovne škole (HUSO)

Hosting usluga za srednje i osnovne škole CARNET-ova je usluga u sklopu koje se svim školama, njihovim zaposlenicima, nastavnicima i učenicima otvara besplatan elektronički identitet. Elektronički identitet sadržava e-mail adresu te korisničko ime i lozinku za pristup CARNET-ovim uslugama i servisima.

Spajanjem na CARNET mrežu u svakoj je školi određen administrator imenika koji je zadužen za kreiranje elektroničkih identiteta svih učenika, nastavnika i zaposlenika škole.

Svi učenici, nastavnici i zaposlenici škola koji nisu dobili podatke o svom elektroničkom identitetu mogu se obratiti administratoru imenika u školi. Više informacija o administratorima dostupno je u popisu administratora imenika.

Svaka škola ima i administratora resursa, koji je zadužen za održavanje školskih internetskih stranica u sustavu HUSO i koji se brine za opremu dobivenu od CARNET-a. Dostupan je popis administratora resursa.

Školama se na raspolaganje daje i CMS za škole, sustav za upravljanje sadržajem koji omogućuje jednostavno postavljanje i ažuriranje internetskih stranica škola kroz web preglednik.

Među uslugama dostupnima svim korisnicima nakon što se škola uključi u Hosting sustav ističu se niz usluga pristupa Interneta, e-Knjižnica - arhiva digitalnih knjiga i časopisa, CARNET-ov LMS - sustav za udaljeno učenje, Školska učilica, …


 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju