preskoči na sadržaj
.
| Zadnja izmjena 8. 2. 2018. u 13:24 sati |

Helpdesk za CARNET sistem inženjere

Služba pomoći za sistem inženjere (sys.help) zamišljena je kao pomoć službeno imenovanim sistem inženjerima kod pojave problema u radu poslužitelja i servisa koje CARNET podržava. Pristup službi pomoći moguć je isključivo uporabom AAI@EduHr elektroničkog identiteta, te je nužno da je sistem inženjeru u LDAP imeniku ustanove atribut „hrEduPersonRole“ postavljen na „CARNET sistem inženjer“.

Time se otvara pristup mrežnom sučelju na adresi http://syshelp.carnet.hr/. Sustavu pomoći je moguće pristupiti i preko e-pošte, slanjem opisa problema na e-adresu syshelp@carnet.hr. Dodatno, moguće je unaprijed klasificirati upite, tako da možete rabiti adrese:

Jedan dio usluga s kojima su sistem inženjeri susreću je izdvojen iz opsega poslova Službe, i na takve upite ne odgovaramo

  • AAI@EduHr sustav - upite šaljite na adresu paketi@aaiedu.hr
  • Mrežni problemi - kontaktirati CARNET-ov NOC - Mrežni operativni centar. Kontakt telefon: +385 1 6661 555, a potrebne informacije se mogu naći i ovdje: http://www.carnet.hr/stalna_veza.
  • Operativni sustavi Windows (poslužiteljski i klijentski)

 
Kontakt za Helpdesk za CARNET sistem inženjere
 
kontaktirajte online
 
Slične usluge
 
 
 
 
podrska@raspored-sati.hr jpetric@raspored-sati.hr petra.bradara@raspored-sati.hr webmaster@raspored-sati.hr pbenko@raspored-sati.hr gmarks@raspored-sati.hr admin@donja-dubrava.hr filip.lesic@donja-dubrava.hr jkovicic@donja-dubrava.hr racunovodstvo@donja-dubrava.hr benkovic@donja-dubrava.hr anamarija.peric@donja-dubrava.hr markovic@donja-dubrava.hr hrvoje@donja-dubrava.hr marijana@marijana-tkalec1.from.hr marijana.tkalec@marijana-tkalec1.from.hr mt@marijana-tkalec1.from.hr info@shire.zemris.fer.hr admin@shire.zemris.fer.hr info@laold.internetsegura.pt admin@laold.internetsegura.pt http://marijana-tkalec1.from.hr http://web.marijana-tkalec1.from.hr http://www.marijana-tkalec1.from.hr http://shire.zemris.fer.hr http://laold.internetsegura.pt
preskoči na navigaciju